Μάθετε τα πάντα για τα ελαστικά από την « Η ΔΗΜΗΤΡΑ» Α.Ε. στην 2η έκθεση Cargo Truck & Van Expo 2019

Η εταιρεία “Η ΔΗΜΗΤΡΑ” Α.Ε. δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά ως επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των ελαστικών Mitas & Cultor (τσέχικα και σέρβικα ελαστικά αντίστοιχα, με εξειδίκευση στον τομέα  της γεωργίας και της βιομηχανίας), Michelin, Kleber, Taurus (αγροτικά και βιομηχανικά ελαστικά), Ζ-tyres (ελαστικά επιβατικών και van οχημάτων, κινέζικης κατασκευής με ευρωπαϊκό σχεδιασμό) και Westlake (ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ελαστικών στην Κίνα και ανάμεσα στους 10 κορυφαίους στον κόσμο, με πλήρη γκάμα για ΙΧ, ημιφορτηγά, SUV, φορτηγά-λεωφορεία καθώς και για οχήματα του βιομηχανικού και χωματουργικού κλάδου).

 

 

Ειδικότερα τα ελαστικά Westlake είναι ιδανικά για τους Έλληνες λάτρεις των εκτός δρόμου διαδρομών και ενδείκνυνται για κυνηγούς, αγρότες και πάσης φύσης οδηγούς οχημάτων αφού η ποιότητά τους συνδυάζεται με ιδιαίτερα προσιτή τιμή.

Η διάθεση των ελαστικών στην Ελλάδα, γίνεται διαμέσου ενός εξουσιοδοτημένου δικτύου καταστημάτων που εξυπηρετείται από τα κεντρικά Αθηνών και το υποκατάστημα της Β. Ελλάδας (Θεσσαλονίκη).

 

 


Για να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία “Η ΔΗΜΗΤΡΑ” Α.Ε.  επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της www.demeter.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van», που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 9-11 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.