Ο Έλληνας manager Σταύρος Καζάκος ανέλαβε επικεφαλής της CHEP China

Μετά από μια επιτυχημένη θητεία σε διάφορες θέσεις, στην περιοχή της κεντρικής και νοτιοανατολικής Ευρώπης, ο Σταύρος Καζάκος, ανέλαβε την απαιτητική θέση του Country Director της CHEP China, σε μία από τις πιο ανταγωνιστικές και ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές στον κόσμο.

Η σταδιοδρομία του στην CHEP ξεκίνησε από τη θέση του Key Accounts Manager το 2003. Από τότε θήτευσε διαδοχικά, με επιτυχία, σε μια σειρά ηγετικών θέσεων στην CHEP Europe, μεταξύ των οποίων και στη θέση του Country General Manager για την Ελλάδα και τη Βουλγαρία. Πριν μεταπηδήσει στην κινεζική αγορά, ο Σταύρος Καζάκος κατείχε τη θέση του Country General Manager of Central Europe and Balkans, μιας περιοχής που συγκαταλέγεται μεταξύ των κυριότερων αναδυόμενων αγορών της Ευρώπης, από πλευράς ανάπτυξης και προώθησης της καινοτομίας.

Κατά τη διάρκεια των τριών τελευταίων ετών, από αυτή τη θέση, ο Σταύρος Καζάκος δημιούργησε σε διάφορες περιοχές, ηγετικές ομάδες στελεχών υψηλών επιδόσεων, επικεντρώνοντας στη δημιουργία συνεργιών με βάση την αειφορία και στην παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας προς τις εταιρείες FMCG και λιανικής πώλησης στις τοπικές αγορές τους. Η αφοσίωση των μελών στην ομαδική εργασία, παρακινούμενη από το μακροπρόθεσμο όραμα που ενέπνευσε ο Σταύρος Καζάκος, έχουν μεταφραστεί σε εξαιρετικά αποτελέσματα, με διψήφιους ρυθμούς ανάπτυξης για τις αγορές ευθύνης του.

Τώρα, ο δυναμικός έλληνας manager καλείται να προσφέρει την εμπειρία του στην Κίνα, για να επιταχυνθεί η δυναμική ανάπτυξης της CHEP και σ’ αυτή την απαιτητική αγορά, όπου ο εκσυγχρονισμός της εφοδιαστικής αλυσίδας είναι το κλειδί για την περαιτέρω βιώσιμη ανάπτυξη της παραγωγής.

Εντός του τρέχοντος μήνα, θα ξεκινήσει να εφαρμόζει τις απαραίτητες διαδικασίες που θα τον βοηθήσουν να κατανοήσει την κινεζική αγορά και τις προκλήσεις της, με στόχο να διαμορφώσει μια στρατηγική που διασφαλίζει ότι η CHEP θα προβλέπει και θα ανταποκρίνεται έγκαιρα στη δυναμική της αχανούς αυτής αγοράς, επιτυγχάνοντας τη μακροπρόθεσμη, κερδοφόρα ανάπτυξη για τους μετόχους της.

Ιδιαίτερα σήμερα, μέσα σ’ ένα περιβάλλον οικονομικής πίεσης και αστάθειας, η διεθνής εμπειρία και η τεχνογνωσία, που έχουν αποκτηθεί μέσα από 60 χρόνια δραστηριότητας, καθιστούν την CHEP έναν πολύτιμο συνεργάτη στη διεθνή αγορά. Βασιζόμενος σε αυτά τα πλεονεκτήματα, ο Σταύρος Καζάκος, προετοιμάζεται να υποστηρίξει την ανάπτυξη των παραγωγών προϊόντων ταχείας κυκλοφορίας FMCG και λιανικής πώλησης και στην κινεζική αγορά.