Νέες τιμές στα διόδια της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου
Νέες τιμές ισχύουν από τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2008 και για όλο το έτος στα διόδια της γέφυρας Ρίου- Αντιρρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας εκμετάλλευσης ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.Για τα φορτηγά οι τιμές θα ξεκινούν από 17,30 ευρώ και θα “αγγίζουν” ως και τα 38 ευρώ, ανάλογα με τους άξονες που διαθέτουν. Για τα επιβατικά Ι.Χ. η απλή διέλευση διαμορφώνεται στα 11,20 ευρώ από 10,90 ευρώ, ενώ για τις μοτοσικλέτες η απλή διέλευση αυξάνεται στο 1,80 ευρώ από 1,70 ευρώ.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι νέες τιμές καθορίστηκαν λαμβάνοντας υπ’ όψιν την μεταβολή του Δείκτη Τιμών Καταναλωτή.
Για την εξυπηρέτηση των τακτικών χρηστών της γέφυρας, καθώς και των επαγγελματικών οδηγών διατίθενται εκπτωτικά πακέτα (κάρτες), ενώ κατόπιν μέριμνας της ΓΕΦΥΡΑΣ Α.Ε. σε σταθερά επίπεδα παραμένουν οι τιμές για:
α) τη δίωρη βασική διέλευση μετ’ επιστροφής,
β) την κάρτα 10 διελεύσεων για μοτοσικλέτες, και
γ) τη συνδρομητική ηλεκτρονική διέλευση e- pass, που δίνει τη δυνατότητα διελεύσεων που κοστίζουν ως και 4 ευρώ.
