Νέα συνεργασία της SARMED με την Ρούπας Α. Ηρακλής Ε.Π.Ε.

Η εταιρεία Ρούπας A. Ηρακλής ΕΠΕ, δραστηριοποιείται και κατέχει ηγετική θέση στις εισαγωγές ακατέργαστου καφέ από διάφορες χώρες (Βραζιλία, Ν. Αφρική κ.ά.). Το δίκτυο πωλήσεών της αποτελείται κυρίως από τους μεγαλύτερους χονδρέμπορους και σημεία HO.RE.CA.

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης της, αλλά και λόγω του επικείμενου ειδικού φόρου κατανάλωσης που θα επιβληθεί σε προϊόντα καφέ από 01/01/2017, η εταιρία αποφάσισε στρατηγικά να αλλάξει μοντέλο logistics από in-house σε outsource (3PL). Έτσι, ύστερα, από σχετική έρευνα στην αγορά 3PL, η ROUPAS επέλεξε την SARMED ως συνεργάτη για την παροχή υπηρεσιών logistics.

Με χρήση αποθηκευτικού χώρου, περίπου χιλίων τετραγωνικών μέτρων στις εγκαταστάσεις της SARMED στην Μάνδρα Αττικής σε τελωνειακό καθεστώς αποταμίευσης, η ROUPAS θα εξυπηρετήσει τουλάχιστον 800 τόνους μόνιμου αποθέματος.

Εκτός από τις υπηρεσίες αποθήκευσης και διαχείρισης αποθεμάτων, η SARMED θα παρέχει υπηρεσίες ordering, και θα έχει την ευθύνη για την εκφόρτωση, παλετοποίηση των εμπορευμάτων, τη στοιβασία και τη λογιστική τους διαχείριση. Με δεδομένη την εξειδίκευση της SARMED (μεταξύ άλλων) στην προϊοντική κατηγορία τροφίμων και ποτών καθώς και λόγω της υψηλής τεχνογνωσίας κι εμπειρίας δεκαετιών στις τελωνειακές αποθήκες, καθεστώτα και διαδικασίες, η επιλογή της ROUPAS αποτέλεσε μονόδρομο.

Η διοίκηση της SARMED ευχαριστεί θερμά για την εμπιστοσύνη και καλωσορίζει τη νέα συνεργασία, δεσμευόμενη για υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.