Με το βραβείο «Χρυσός Αλέξανδρος» τιμήθηκε ο Σ. Θεοφάνης του ΟΛΘ από τον ΣΕΒΕ

 

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Μαΐου 2019 στο ξενοδοχείο «Meditarrenean Palace» στην Θεσσαλονίκη η 44η Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του ΣΕΒΕ, η οποία ξεκίνησε με το Κλειστό μέρος (μόνο για μέλη) στο οποίο παρουσιάστηκαν τα πεπραγμένα της Διοίκησης του Συνδέσμου για το διάστημα Μάιος 2018-Μάιος 2019, ενώ ακολούθησε το Ανοιχτό μέρος με θέμα «Η ανάπτυξη της εξωστρέφειας στο σύγχρονο οικονομικό περιβάλλον».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης απονεμήθηκε το βραβείο «Χρυσός Αλέξανδρος» του ΣΕΒΕ στον κ. Σωτήρη Θεοφάνη, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΟΛΘ Α.Ε., για την πολύτιμη συμβολή του στην ενδυνάμωση της εξωστρέφειας.

Ο κ. Θεοφάνης κατά τη διάρκεια της απονομής του δήλωσε: «Η πολύ τιμητική για μένα βράβευση, αντανακλά όχι μόνο στο πρόσωπό μου, αλλά κυρίως στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και στην προοπτική του, στους συνεργάτες μου στη διοικητική ομάδα της ΟΛΘ Α.Ε. και σε όλους τους εργαζόμενους που καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να γίνει το λιμάνι μας κύριο Κέντρο  Μεταφορών για την ΝΑ Ευρώπη και την Βαλκανική και μοχλός ανάπτυξης για την Β. Ελλάδα. Αποδεικνύει παράλληλα την εξαιρετική σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στους νέους μετόχους της ΟΛΘ Α.Ε. και την οικονομική & επιχειρηματική κοινότητα της Θεσσαλονίκης και ιδιαίτερα με τοv ΣΕΒΕ. Είναι κοινή υπόθεση και κοινή η προσπάθεια να φέρουμε το λιμάνι της Θεσσαλονίκης στη θέση που του ανήκει».