Με δυναμική παρουσία η ANT Logistics and Forwarding Α.Ε. στην 6η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η ANT Logistics and Forwarding Α.Ε. είναι μία σταθερά αναπτυσσόμενη εταιρεία που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες third-Party Logistics (3PL), forwarding, ταχυμεταφορών – εξυπηρέτησης e-shops και συσκευασίας.

Με καινούριες εγκαταστάσεις πλήρως εξοπλισμένες και μηχανογραφημένες στον Ασπρόπυργο και στο Καλοχώρι, με στόλο φορτηγών κατάλληλο για κάθε κατηγορία φορτίου, με πολλαπλό συσκευαστήριο, με πιστοποιήσεις ISO 9001:2015 και 22000:2005 και ειδικευμένο ανθρώπινο προσωπικό, η ANT Logistics and Forwarding αποτελεί ήδη την πετυχημένη επιλογή για την κάλυψη των αναγκών της εφοδιαστικής αλυσίδας δεκάδων μικρών και μεγάλων σύγχρονων εταιρειών.

Εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη ροή της εφοδιαστικής αλυσίδας και τη σωστή διαχείριση των αποθεμάτων, η ANT Logistics and Forwarding αποτελεί πολύτιμη επιλογή για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων στις σημερινές συνθήκες.

Για να μάθετε περισσότερα για την ANT Logistics and Forwarding Α.Ε. επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.antlog.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van», 4-5-6 Νοεμβρίου 2017, Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.