Η PATOUNAS TRANSPORT LTD για πρώτη φορά στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Όλες τις εξειδικευμένες υπηρεσίες της στη μεταφορά θα παρουσιάσει στο περίπτερό της η εταιρεία PATOUNAS TRANSPORT LTD, η οποία στο πλαίσιο της εξωστρεφούς πολιτικής της,  συμμετέχει δυναμικά στην 6η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» που θα πραγματοποιηθεί στις 4-5-6 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo.

Η φιλοσοφία της εταιρείας PATOUNAS TRANSPORT LTD είναι να προσφέρει στους πελάτες της εξειδικευμένες υπηρεσίες, έτσι ώστε οι παραλαβές και οι παραδόσεις να γίνονται έγκαιρα και με μεγάλη ασφάλεια. Η πολυετής πείρα του ανθρώπινου δυναμικού της εγγυάται, ώστε σήμερα οι πελάτες να απολαμβάνουν την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών με υπευθυνότητα, αξιοπιστία και ταχύτητα.

Με απόλυτα καταρτισμένους υπαλλήλους, η PATOUNAS TRANSPORT LTD είναι σε θέση να φέρει εις πέρας ακόμα και την πιο δύσκολη μεταφορική αποστολή. Με τη χρήση των ιδιαίτερα σύγχρονων οχημάτων, αλλά και μηχανημάτων με τεχνολογία φιλική προς το περιβάλλον, η PATOUNAS TRANSPORT LTD ενισχύει ιδιαίτερα τον οικολογικό της χαρακτήρα, επενδύοντας συνεχώς στην ανανέωση του στόλου της.

Με στόχο τη συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, η εταιρεία PATOUNAS TRANSPORT LTD εστιάζει στην τεχνολογική βελτίωση των εγκαταστάσεών της και της αποθήκευσης των εμπορευμάτων, καθώς και στην ανάπτυξη του δικτύου διανομής της.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας PATOUNAS TRANSPORT LTD (www.patounas.gr) και μάθετε περισσότερα για τις εξειδικευμένες υπηρεσίες της στη μεταφορά.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» από την επίσημη ιστοσελίδα της www.supplychainexpo.gr.