Λύσεις αποθήκευσης και διαχείρισης εμπορευμάτων από την Βογιατζόγλου Systems στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η Βογιατζόγλου Systems A.E., κορυφαία εταιρεία στον εξοπλισμό καταστημάτων και αποθηκών, απαντά στην ανάγκη των σύγχρονων επιχειρήσεων για οργανωμένους και λειτουργικούς αποθηκευτικούς χώρους. Μέσα από μακροχρόνιες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες στον κλάδο εξοπλισμού αποθηκών, προσφέρει εξειδικευμένες και αποτελεσματικές λύσεις αποθήκευσης και διαχείρισης των εμπορευμάτων.

Το ειδικό τμήμα Εξοπλισμού Αποθηκών της εταιρείας είναι επανδρωμένο με έμπειρα στελέχη του χώρου, και εξοπλισμένο με σύγχρονα σχεδιαστικά συστήματα. Είναι σε θέση να προσφέρει υψηλού επιπέδου τεχνικές λύσεις εξοπλισμού αποθηκών, συνδυάζοντας την πιο αποτελεσματική και ασφαλή κάλυψη των αποθηκευτικών αναγκών των πελατών με την πιο οικονομικά προσιτή λύση. Η εταιρεία έχει ως στόχο, όχι απλά να προσφέρει λύσεις που καλύπτουν το σύνολο των αναγκών των πελατών της, αλλά και να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά, προσβλέποντας να καλύψει και τις μελλοντικές τους ανάγκες.

 

 

Κάθε χώρος μελετάται ειδικά, και οι λύσεις προσαρμόζονται αποκλειστικά στις συγκεκριμένες ανάγκες του πελάτη. Τα συστήματα εξοπλισμού που χρησιμοποιούνται είναι ευέλικτα και κατάλληλα για την αποθήκευση κάθε τύπου εμπορεύματος, χαμηλού, μεσαίου και μεγάλου φορτίου. Καλύπτουν δε, όλες τις κοινοτικές οδηγίες σχετικά με την ασφάλεια και την υγιεινή στους χώρους εργασίας.

Ένας μεγάλος αριθμός ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών, όταν πρόκειται για τον εξοπλισμό των αποθηκών τους, εμπιστεύονται την Βογιατζόγλου Systems ως συνεργάτη τους.


Για να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία Βογιατζόγλου Systems A.E. επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.voyatzoglou.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van Expo», που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 9-11 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.