Η Telenavis με την cloud mobile εφαρμογή “WorkForce Manager” στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

To WorkForce Manager είναι μια cloud mobile εφαρμογή που προσφέρει last mile delivery optimization. Τα βασικά χαρακτηριστικά και οι λειτουργικότητές της είναι Real time proof of delivery, οργάνωση και βελτιστοποίηση δρομολογίων, ενημέρωση για πορεία της παράδοσης με sms, δημιουργία λίστας φόρτωσης και αντιστοίχιση με σημείο παράδοσης με barcode scanning, ενημέρωση λογιστηρίου σε πραγματικό χρόνο και πολλές άλλες που μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες του κάθε κλάδου και την κάθε επιχείρησης.

Η καινοτόμος αυτή εφαρμογή έχει την υπογραφή της Telenavis και την υποστήριξη μιας ομάδας ταλέντων με υψηλή εξειδίκευση και 23ετή εμπειρία στον κλάδο των Logistics, του Last Mile Delivery και του Routing Optimisation.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».