Η ASPROKAT έρχεται στην «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» με τη λύση της προκατασκευής από σκυρόδεμα για βιομηχανικά κτήρια & αποθήκες

Developers και παράγοντες της αγοράς του Real Estate στον τομέα των βιομηχανικών κτηρίων και αποθηκών βρίσκουν τη λύση της ASPROKAT ως την πλέον ελκυστική για τη σύγχρονη αποθήκη.

Οι ανάγκες για υψηλή παθητική πυροπροστασία (κατηγορία Ζ3) και ευελιξία στον σχεδιασμό του κτηρίου εξυπηρετούνται άριστα με την τεχνολογία της προέντασης και επιτυγχάνουν μείωση κόστους κατασκευής και συντήρησης, έναντι της ισοδύναμης λύσης με μεταλλικά στοιχεία και πυροβαφές.

Περισσότερα από 2.000.000 m2 επαγγελματικών χώρων και βιομηχανικών κτηρίων και αποθηκών σε όλη την Ελλάδα, για πάνω από μισό αιώνα, μαρτυρούν ότι όλοι όσοι επιλέγουν τη λύση της Προκατασκευής από σκυρόδεμα εμπιστεύονται την ASPROKAT για νέο έργο ή επέκταση.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».