Η o.mind Creatives στην “Εθνική Ομάδα” των ελληνικών Logistics στο Μόναχο

Τα ελληνικά logistics θα «ταξιδέψει» εκτός συνόρων η εταιρεία o.mind Creatives, η οποία συμμετέχει μαζί με 14 ακόμα σημαντικές επιχειρήσεις του κλάδου μεταφορών και εφοδιαστικής αλυσίδας, στο πρώτο Εθνικό Περίπτερο της χώρας μας στη 16η Διεθνή ‘Έκθεση Μεταφορών και Εφοδιαστικής Αλυσίδας, transport logistic, την οποία διοργανώνει ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Μονάχου, και θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 12 Μαΐου 2017, στο εκθεσιακό κέντρο της πόλης του Μονάχου της Γερμανίας.

 

Με την υπερπολυτελή ειδική έκδοση των 150 σελίδων, στην αγγλική και γερμανική γλώσσα, υπό τον τίτλο «Discover Greek Logistics», η o.mind Creatives θα προβάλει για άλλη μια φορά με τον καλύτερο τρόπο τα ελληνικά logistics στις ξένες αγορές, διανέμοντας σε πάνω από 7.000 αντίτυπα έναν ολοκληρωμένο οδηγό της ελληνικής αγοράς logistics, με αποκλειστική μελέτη από την Ernst & Young και με έναν Investor’s Step by Step Οδηγό. Η ειδική αυτή έκδοση θα διανεμηθεί από την o.mind Creatives στην έκθεση της Γερμανίας, ενώ παράλληλα θα αποσταλεί σε επιλεγμένες μεγάλες επιχειρήσεις του εξωτερικού, ενισχύοντας την εξωστρέφεια και την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών logistics.

Η «Εθνική Ομάδα» των ελληνικών logistics που συμμετέχει στο πρώτο οργανωμένο Ελληνικό Περίπτερο στην έκθεση του Μονάχου, θα έχει την ευκαιρία επίτευξης διμερών επιχειρηματικών συναντήσεων με ισχυρούς ομίλους επιχειρήσεων του εξωτερικού με στόχο την επίτευξη σημαντικών συμφωνιών.

Η o.mind Creatives θα προωθήσει στο Εθνικό Περίπτερο της χώρας μας και την 6η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», με την νέα εκθεσιακή ενότητα «CARGO Truck & Van», που διοργανώνει στις 4-5-6 Νοεμβρίου του 2017, στο σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στα Σπάτα Αττικής.

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημος αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και την Κύπρο, και οι 15 ελληνικές επιχειρήσεις που θα δώσουν δυναμικό «παρών» στην έκθεση transport logistic, θα διοργανώσουν την Πέμπτη 11 Μαΐου (18.00 – 21.00) Networking Gala που θα συνδυάζει την επιχειρηματικότητα με τη διασκέδαση, προσκαλώντας τους ξένους επιχειρηματίες στο ελληνικό περίπτερο, στην Αίθουσα Α4, περίπτερο 223/326, για να ανακαλύψουν όχι μόνο τα ελληνικά logistics, αλλά και την ελληνική φιλοξενία. Θα δοκιμάσουν ελληνικές γεύσεις και παραδοσιακά ποτά της χώρας μας και θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν ελληνική μουσική.