Η νέα συνεργασία της Α.&Δ. ΓΚΟΝΤΟΣΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε. με την εταιρεία Mitsubishi Forklift Trucks (Mitsubishi Heavy Industries Ltd) είναι πλέον γεγονός!

Ως επίσημος εισαγωγέας, αποκλειστικός αντιπρόσωπος και κατασκευαστής Ελλάδος της Mitsubishi Forklift Trucks, η Α.&Δ. ΓΚΟΝΤΟΣΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε. είναι σε θέση να προσφέρει την πλήρη γκάμα των πετρελαιοκίνητων, ηλεκτροκίνητων και περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων Αερίου της Mitsubishi Forklift Trucks καθώς και μηχανήματα εσωτερικών χώρων καλύπτοντας έτσι το σύνολο των αναγκών όλων των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

Το πολυβραβευμένο στους τομείς ασφάλειας, περιβάλλοντος, εργονομίας και καινοτομίας, ηλεκτρικό περονοφόρο EDIA EM (FB14-20), αποτελεί τη ναυαρχίδα των μηχανημάτων της Mitsubishi Forklift Trucks και οδηγεί τις εξελίξεις στον τομέα των ηλεκτρικών περονοφόρων, δείχνοντας τον δρόμο της ανάπτυξης στις εταιρείες της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Η επιλογή της Α.&Δ. ΓΚΟΝΤΟΣΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε. από την Mitsubishi Forklift Trucks ως αποκλειστικό αντιπρόσωπο για την Ελλάδα είναι το αποτέλεσμα της μακρόχρονης ιστορίας της ελληνικής εταιρείας στον χώρο των ανυψωτικών μηχανημάτων, τον οποίον υπηρετεί με σοβαρότητα και επιλεκτικές συνεργασίες τα τελευταία 35 χρόνια.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία Α.&Δ. ΓΚΟΝΤΟΣΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε. αναφέρει: « Η συνεργασία αυτή μας τιμά και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να παρέχουμε σύγχρονες ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των ανυψωτικών μηχανημάτων έχοντας πια δίπλα μας την εταιρεία Mitsubishi Forklift Trucks, μία από τις πιο ανταγωνιστικές εταιρείες στον χώρο των περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων. Έχοντας στη διάθεσή μας όλο το φάσμα των μηχανημάτων της Mitsubishi Forklift Trucks, σας περιμένουμε στις εγκαταστάσεις μας σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Λάρισα, στους αντιπροσώπους μας σε Σέρρες, Άργος και Ηράκλειο για να σας πληροφορήσουμε για τα πλεονεκτήματα και τις απεριόριστες δυνατότητές τους».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Α.&Δ. ΓΚΟΝΤΟΣΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε. στο www.godosidi.gr.