Εσπερίδα για την Απανθρακοποίηση στις Συνδυασμένες Μεταφορές από την EEL την Τρίτη 6/6

Ένα στοχευμένο event σε ένα από τα πιο hot trends των επόμενων χρόνων, που αφορά στην Απανθρακοποίηση του Μεταφορικού Έργου στις Συνδυασμένες Μεταφορές, διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Logistics (EEL) την ερχόμενη Τρίτη 6 Ιουνίου, το απόγευμα στο Auditorium του Mediterannean Maritime Academy στον Πειραιά.

Σε διαδοχικά πάνελ συζήτησης, το πρώτο εκ των οποίων συντονίζεται από το περιοδικό SC&L magazine που είναι χορηγός επικοινωνίας της εσπερίδας, θα αναλυθούν οι τάσεις και οι προοπτικές απανθρακοποίησης στις χερσαίες μεταφορές, η νέα “εποχή” που ανοίγεται από τα “πράσινα” λιμάνια, η μείωση των ρύπων στις θαλάσσιες μεταφορές, αλλά και θέματα εκπαίδευσης νέων στην βιώσιμη ανάπτυξη των μεταφορών.

Την διοργάνωση και επιστημονική επιμέλεια της εσπερίδας έχει η Ελληνική Εταιρεία Logistics, ενώ την εκδήλωση υποστηρίζουν οι Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς, Propeller Club, ΕΕΝΜΑ, ΠΕΠΕΝ, ΔΝΕ, ΕΛΙΝΤ, WIMA, CLIA, ΕΛΙΜΕ, ΟΦΑΕ, Young Executives Shipping Forum, και οι Λιμένες ΟΛΘ, ΟΛΗΓ, ΟΛΗ, ΟΛ. ΧΙΟΥ

Δείτε το πρόγραμμα εδώ