Επιτυχημένα case studies διαχείρισης στόλων & νέα στρατηγικά σχέδια στο «μικροσκόπιο» της 13ης ετήσιας συνάντησης της Frotcom

Η παγκόσμια αγορά διαχείρισης στόλου και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Frotcom αποτέλεσαν το κύριο αντικείμενο συζήτησης και ανταλλαγής γνώσεων στην 13η ετήσια συνάντηση που διοργάνωσε η Frotcom, συγκεντρώνοντας 40 πιστοποιημένους συνεργάτες της από όλο τον κόσμο, σε μια τριήμερη εκδήλωση γεμάτη κοινές εμπειρίες και στενούς δεσμούς.

Στην συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Dolce, στην Βραυρώνα Αττικής, παρουσιάστηκαν σπουδαίες περιπτωσιολογικές μελέτες, οι οποίες έδειξαν πώς η Frotcom αντιμετώπισε αποτελεσματικά τις απαιτήσεις διαφόρων επιχειρήσεων και οργανισμών, ενσωματώνοντας την εφαρμογή της με αποτελεσματικές τεχνικές διαχείρισης, που έφεραν σημαντική εξοικονόμηση πόρων -σε ορισμένες περιπτώσεις, τα έξοδα στόλου μειώθηκαν έως και 30%.

Για τους συνεργάτες της Frotcom ήταν, επίσης, μια μοναδική ευκαιρία να μοιραστούν ιδέες και να συζητήσουν τη μελλοντική στρατηγική της Frotcom.

Την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα της 13ης ετήσιας συνάντησης εξέφρασε ο κ. Νάσος Σιδέρης, Διευθύνων Σύμβουλος της Frotcom Ελλάδας, επισημαίνοντας: «Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, περάσαμε το ρεκόρ των 6.500 στόλων που διαχειρίζεται η Frotcom, που είναι μια εξαιρετική στιγμή για εμάς, και πρέπει να ομολογήσω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος μιας μεγάλης διεθνούς ομάδας με στόχους, όνειρα για το μέλλον, φιλοδοξίες να δημιουργεί πάντα νέα πράγματα. Φυσικά, η Αθήνα και η όμορφη Ακρόπολη μάγεψαν τους καλεσμένους και πολλοί δήλωσαν πρόθυμοι να επισκεφθούν ξανά την πρωτεύουσα, συνδυάζοντας το ταξίδι τους με την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» στην οποία συμμετέχει ξανά η Frotcom».