Επιτυχημένες δράσεις για τον ΣΥΝΔΔΕ&L στην Θεσσαλονίκη

Εσπερίδα για τα Επικίνδυνα Εμπορεύματα και επαφές με την διοίκηση του ΟΛΘ

Ιδιαίτερα σημαντικές χαρακτηρίζει με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο ΣΥΝΔΔΕ&L τις επαφές που πραγματοποίησε στην Θεσσαλονίκη την περασμένη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018, μέλη του Δ.Σ. του ΣΥΝΔΔΕ&L, κατά την επίσκεψή τους στην Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησαν συνάντηση γνωριμίας με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΟΛΘ ΑΕ, κ. Σωτήρη Θεοφάνη.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης υπήρξε μια σχετική παρουσίαση των θέσεων του ΣΥΝΔΔΕ&L για τα θέματα που αντιμετωπίζουν οι εταιρείες του κλάδου στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και κυρίως μία λεπτομερέστατη ενημέρωση για τις προοπτικές ανάπτυξης του λιμένος και τις παρεχόμενες δυνατότητες για την ανάπτυξη του διαμετακομιστικού έργου.

Διαπιστώθηκε καλή πρόθεση για συνεργασία με τις εταιρείες του κλάδου αφού κοινός στόχος είναι η ανάπτυξη και ισχυροποίηση της θέσεως του λιμένος στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων με αποτέλεσμα την αύξηση της δυναμικής των εταιρειών του κλάδου.

Την ίδια ημέρα, στην Θεσσαλονίκη, ο ΣΥΝΔΔΕ&L διοργάνωσε, με μεγάλη επιτυχία, Εσπερίδα με θέμα: «Ασφαλής διακίνηση Επικινδύνων Εμπορευμάτων» και εισηγητές την κα. Κατερίνα Ματσούκα (εκπαιδεύτρια ΙΑΤΑ) και τους κ.κ. Γεώργιο Χαραλαμπόπουλο (GROUP SCIENCE) και Πάνο Δρούγκα (3S Safely Serving Science).

Οι εισηγήσεις των ομιλητών ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και στοχευμένες στο αντικείμενο του κλάδου όμως ακόμα περισσότερο ουσιαστικός και εποικοδομητικός ήταν ο διάλογος μεταξύ των εισηγητών και των συμμετεχόντων, κατά την διάρκεια του οποίου ετέθησαν προβληματισμοί επί συγκεκριμένων θεμάτων που αφορούν στην καθημερινή λειτουργία των επιχειρήσεων.

Ο Σύνδεσμος με ανακοίνωσή του ευχαριστεί θερμά τους χρυσούς χορηγούς της εκδήλωσης, GREENWOODS Μεσίτες Ασφαλίσεων και RMR IKE Logistics & HazMat Solutions καθώς επίσης και την ΟΦΑΕ, χάλκινο χορηγό.

Στην ιστοσελίδα  www.synddel.gr θα αναρτηθούν οι εισηγήσεις των ομιλητών καθώς επίσης και φωτογραφίες από την εκδήλωση.