Επιστρέφει τον Σεπτέμβριο η Automechanika Frankfurt 2022

Την επίσημη παρουσίαση – συνέντευξη Τύπου, της έκθεσης Automechanika Frankfurt 2022, η οποία επιστρέφει σε δια ζώσης διοργάνωση στις 13-17 Σεπτεμβρίου 2022, πραγματοποίησε την Τρίτη, ο Εκθεσιακός Οργανισμός Φραγκφούρτης στην Αθήνα, όπου και παραβρέθηκε και το SC&L magazine.

Η έκθεση με φετινό Moto “Moving Mobility Ahead”, και που αναμένεται να προσελκύσει πέραν των 2.600 εκθετών, το 85% εξ αυτών εκτός Γερμανίας, παρουσίασε τους στόχους της δια στόματος του κ. Olaf Musshoff, Director of Automechanika Frankfurt, ο οποίος μίλησε για τις προκλήσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας και κυρίως της aftermarket αγοράς, που παρουσιάζεται και στο πλαίσιο της έκθεσης. Έκανε λόγο για τα νέα trends που θα παρουσιαστούν από τους εκθέτες, για την πρόκληση της κινητικότητας και της ψηφιοποίησής της ως καθημερινότητα για τον χρήστη και μίλησε για όσα θα λάβουν χώρα στην έκθεση της Φραγκφούρτης τον επερχόμενο Σεπτέμβριο.

Στο πλαίσιο της έκθεσης Automechanika Frankfurt 2022, αναμένεται να διοργανωθούν τα Innovation Awards, ενώ προγραμματίζεται για εταιρείες εκθέτες και ένα presentation program υπό τον τίτλο ‘ Innovation4Mobility’. Παράλληλα, πρόκειται να διοργανωθεί το Future Mobility Workshop, ώστε να συζητηθεί ό,τι νέο υπάρχει στον τομέα της κινητικότητας, ενώ για πρώτη φορά θα λάβει χώρα το Talent4AA για την εξεύρεση νέων στελεχών, και θα οριστεί ένα διαδραστικό event στις 15 Σεπτεμβρίου, που θα ονομαστεί ‘ Automechanika Supply Chain Management Day”.