Η Intertrans μετονομάστηκε σε Raben INTERTRANS

Στο πλαίσιο της συγχώνευσης της με τον Όμιλο Raben, τον Οκτώβριο του 2021, η Intertrans από την 1η Ιουνίου προχώρησε σε αλλαγή της επίσημης επωνυμίας της, η οποία πλέον ονομάζεται Raben INTERTRANS Α.Ε. Όλες οι συναλλαγές θα γίνονται με τη χρήση του διακριτικού τίτλου Raben INTERTRANS A.E., ενώ τα υπόλοιπα στοιχεία της εταιρείας παραμένουν ίδια.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει τα εξής: «Το νέο μας όνομα διατηρεί και την πρότερη επωνυμία της εταιρείας, υπενθυμίζοντας στους πελάτες και συνεργάτες μας πως παραμένουμε σταθεροί απέναντι στην δέσμευσή μας να μεταφέρουμε με την ίδια ποιότητα και συνέπεια τα αγαθά τους».

Ο Όμιλος Raben έχει παρουσία σε 15 ευρωπαϊκές χώρες, βρίσκεται σε περισσότερα από 160 κομβικά σημεία εξυπηρέτησης και διαθέτει χώρους αποθήκης συνολικής επιφάνειας άνω των 1.300.000 τ.μ. Παρέχει υπηρεσίες contract logistics, διανομές εσωτερικού και εξωτερικού, μεταφορές φρέσκων προϊόντων, θαλάσσιες και αεροπορικές μεταφορές, καθώς και συνδυασμένες μεταφορές για πελάτες που δραστηριοποιούνται σε διάφορους κλάδους. Ωστόσο, ο Όμιλος Raben δεν είναι μόνο αριθμοί, αλλά και οι άνθρωποι του: μια διεθνής ομάδα με πάνω από 10.000 υπαλλήλους, γεμάτη ενέργεια και πάθος για τις μεταφορές, με γνώμονα τις κοινές φιλοδοξίες και την πίστη στις ίδιες αξίες. Η εταιρεία υπηρετεί με συνέπεια την αναπτυξιακή της στρατηγική και εστιάζει στο μέλλον με επίκεντρο την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση του πελάτη.