H Attica Group χορηγός των LOGI.C 2023

H Attica Group δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των Superfast Ferries, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways και Africa Morocco Link, με συνολικά 36 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 51 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 69 λιμάνια, μεταφέροντας πάνω από 6 εκατ. επιβάτες, 1 εκατ. Ι.Χ. οχήματα και 500.000 φορτηγά ετησίως.

 

 

Αναλυτικότερα, ο Όμιλος δραστηριοποιείται στις ελληνικές θάλασσες (Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, νησιά Bορείου Αιγαίου, Σαρωνικού, Σποράδες και Κρήτη) μέσω των εταιρειών Blue Star Ferries και Hellenic Seaways και στις γραμμές εξωτερικού (Ελλάδα-Ιταλία) μέσω της Superfast Ferries. Επίσης, συμμετέχει με ποσοστό 49% στην εταιρεία Africa Morocco Links και πραγματοποιεί δρομολόγια μεταξύ Μαρόκου και Ισπανίας.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».