Ελαστικά για περονοφόρα και βιομηχανικές ζάντες παρουσιάζει η Venley Tire Singapore στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η Venley Tire Singapore είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους λύσεων για όλες τις ανάγκες σας σε στερεά ελαστικά. Διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων, από ελαστικά για περονοφόρα ανυψωτικά και φορτωτές  έως τροχούς πολυουρεθάνης και βιομηχανικές ζάντες.

Παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας για τους πελάτες της, σε προσιτές τιμές. Ως πραγματικοί ειδικοί σε στερεά ελαστικά, η εμπειρία των ανθρώπων της Venley Tire Singapore βασίζεται στην πραγματική τεχνογνωσία στο αντικείμενό τους. Επισκεφθείτε το περίπτερο της Venley Tire Singapore για να μάθετε περισσότερα!

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».