Η ελίν υποστηρικτής της ΕΟΕ και χορηγός των Τεντόγλου και Μαλακόπουλου

Η ελίν είναι σταθερός υποστηρικτής της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και υπερήφανος χορηγός των κορυφαίων αθλητών, Μ. Τεντόγλου και Στ. Μαλακόπουλου.

Το έργο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ) υποστηρίζει -επί σειρά ετών- η ελίν, αναγνωρίζοντας διαχρονικά τους αθλητές ως πρότυπα για κάθε νέα γενιά.

Το 2024 και ενόψει των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων,η εταιρεία -για μια ακόμα φορά- τιμά το ολυμπιακό ιδεώδες, δεσμευόμενη να στηρίξει τις ανάγκες μετακίνησης της ΕΟΕ και της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, με καύσιμα υψηλής ποιότητας.

Παράλληλα, η ελίν χορηγεί δύο κορυφαίους αθλητές στο ταξίδι τους προς την κορυφή, ανανεώνοντας τη συνεργασία της με τον Μίλτο Τεντόγλου, Χρυσό Ολυμπιονίκη στο άλμα εις μήκος και ανακοινώνοντας την έναρξη της συνεργασίας της με τον Στέλιο Μαλακόπουλο, Παραολυμπιονίκη του στίβου και Παγκόσμιο Πρωταθλητή.

Οι αξίες που πρεσβεύουν οι δύο χαρισματικοί αθλητές, μεταξύ των οποίων η άμιλλα, ο σεβασμός και η στοχοπροσήλωση, ευθυγραμμίζονται με τις αξίες της εταιρείας, όπως αποδεικνύεται μέσα από την πορεία της εδώ και 7 δεκαετίες, τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Ο Στέλιος Μαλακόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ πολύ την εταιρεία για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή της. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα μέλος της μεγάλης οικογένειας της ελίν, μιας οικογένειας που βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό μου και με ωθεί να ξεπεράσω τα όριά μου και να πετύχω τους στόχους μου».

 

ελίν υποστηρικτής της ΕΟΕ και χορηγός των Τεντόγλου και Μαλακόπουλου

 

Ο Μίλτος Τεντόγλου, με τη σειρά του ανέφερε σχετικά: «Είναι μεγάλη μου χαρά να έχω την ελίν στο πλευρό μου στην πορεία μου προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Ευχαριστώ πολύ την εταιρεία για την υποστήριξή της για δεύτερη χρονιά, η οποία μου δίνει ώθηση να προετοιμάζομαι με σθένος και σταθερό στόχο να ξεπερνώ τα όριά μου και να φτάνω ακόμα ψηλότερα».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ελίν, Γιάννης Αληγιζάκης, δήλωσε: «Το 2024 αποτελεί μια χρονιά ορόσημο για τον αθλητισμό σε παγκόσμιο επίπεδο, μια χρονιά εορταστική όπου το «Ευ Αγωνίζεσθαι» κυριαρχεί στις καρδιές όλων μας. Ο αθλητισμός είναι καταλύτης ανάδειξης θετικών προτύπων για την κοινωνία, γι’ αυτό κι εμείς στην ελίν υποστηρίζουμε έμπρακτα το πολυδιάστατο έργο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αλλά και τις προσπάθειες του Μίλτου και του Στέλιου, δύο αθλητών-πρότυπο, όχι μόνο για την αθλητική τους πορεία, αλλά και για τις αξίες που πρεσβεύουν. Δεσμευόμαστε να στεκόμαστε στο πλευρό τους, με σκοπό να τους δίνουμε ώθηση να πετυχαίνουν τους στόχους τους και να τους ενθαρρύνουμε να κατακτούν ακόμα περισσότερες κορυφές».

Δυο λόγια για την ελίν

Η ελίν ιδρύθηκε το 1954 και αποτελεί σήμερα έναν από τους πλέον δυναμικούς ενεργειακούς ομίλους στην Ελλάδα, με ένα πανελλαδικό δίκτυο 580 πρατηρίων. Συγχρόνως, εδώ και δεκαετίες, κατέχει ηγετικό ρόλο στον χώρο του εφοδιασμού των βιομηχανικών μονάδων με καύσιμα και λιπαντικά. Παράλληλα, δραστηριοποιείται με σημαντικές επενδύσεις σε όλες τις μαρίνες της Ελλάδος στον εφοδιασμό σκαφών αναψυχής, αλλά και στην εξυπηρέτηση της ποντοπόρου ναυτιλίας με λιπαντικά. Η εταιρεία εξυπηρετεί έναν μεγάλο αριθμό οικιών και κτηρίων με πετρέλαιο θέρμανσης, διαθέτοντας στόλο ελεγχόμενων βυτιοφόρων για τον σκοπό αυτό.

Τα τελευταία χρόνια, η ελίν έχει αναπτύξει μια πολύ έντονη εξαγωγική δραστηριότητα, πουλώντας πετρελαιοειδή προϊόντα σε 4 ηπείρους και σήμερα συγκαταλέγεται σε έναν από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς της χώρας. Προετοιμάζεται έγκαιρα για τις τεράστιες αλλαγές στον ενεργειακό χώρο, προχωρώντας με πολύ δυναμικά βήματα στην ανάπτυξη πωλήσεων στην αγορά του ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου.