ΕΛΙΝΟΙΛ: Ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους ενέργειας & καυσίμων «έρχεται» στην έκθεση «Cargo Truck & Van Expo»

Η ελίν ιδρύθηκε το 1954 και αποτελεί έναν από τους πλέον δυναμικούς ενεργειακούς ομίλους στην Ελλάδα, με ένα πανελλαδικό δίκτυο 580 πρατηρίων. Εδώ και δεκαετίες, κατέχει ηγετική θέση στον εφοδιασμό βιομηχανικών μονάδων με καύσιμα και λιπαντικά.

Έχει επενδύσει σημαντικά σε όλες τις μαρίνες της Ελλάδας για τον εφοδιασμό σκαφών αναψυχής και την εξυπηρέτηση της ποντοπόρου ναυτιλίας με λιπαντικά. Εξυπηρετεί μεγάλο αριθμό οικιών και επαγγελματικών κτηρίων με πετρέλαιο θέρμανσης, χρησιμοποιώντας ιδιόκτητο στόλο βυτιοφόρων.

Τα τελευταία χρόνια, η ελίν έχει επεκτείνει σημαντικά τις εξαγωγές της, πουλώντας πετρελαιοειδή προϊόντα σε 4 Ηπείρους και σήμερα αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς της χώρας.

Προετοιμάζεται έγκαιρα για τις τεράστιες αλλαγές στον ενεργειακό χώρο, προχωρώντας στην ανάπτυξη πωλήσεων στην αγορά του ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 9η διεθνής έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics».