Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics

 

Με συμμετοχή στελεχών των Υπουργείων Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Υποδομών & Μεταφορών, Περιβάλλοντος & Ενέργειας, φορέων του κλάδου των Logistics,  καθώς και περισσότερων από 90 επιχειρήσεων του ευρύτερου επιχειρηματικού χώρου πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση της Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανίας Ψύχους & Logistics την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στον πολυχώρο του Gazοo Events.

Την εκδήλωση άνοιξε με  χαιρετισμό του o κ. Αναστάσιος Μητιακούδης, Διευθυντής Γενικής Διεύθυνσης Βιομηχανίας και Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι τα “COLD LOGISTICS” έχουν προτεραιότητα στη χρηματοδότηση της Βιώσιμης Ανάπτυξης και μας απασχολεί ο εκσυγχρονισμός της λειτουργίας των επιχειρήσεων, με αξιοποίηση κάθε  δυνατού μέσου που παρέχει σήμερα η Πολιτεία, αλλά και η ιδιωτική αγορά. Συμμετείχε επίσης  ο κ. Βασίλης Λιόγκας, εκπρόσωπος από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

 

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics κ. Διονύσης Γρηγορόπουλος

 

Στην συνέχεια παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα του 2019, και  η έναρξη των μαθημάτων του προγράμματος «ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ 1.200 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ  ΚΛΑΔΟ ΤΗΣ ΨΥΧΡΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ» το δεύτερο 15νθήμερο του Μαρτίου.

Στους στόχους του 2020, κυριαρχεί πέραν της 3ης ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΥΧΟΜΕΝΑ LOGISTICS και της έναρξης των εργασιών του Cluster,  η αποστολή της ελληνικής υποψηφιότητας μέσω του Συνδέσμου για νέους έως 34 χρόνων, στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό της Ψυχρής Εφοδιαστικής Αλυσίδας «2020 GCCA Europe Future Leader Award», ο οποίος θα διεξαχθεί από την Global Cold Chain Alliance  στις 18-20 Μαρτίου 2020 στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

 

 

Επιπλέον ανακοινώθηκε η διοργάνωση δυο συνεδρίων που θα πραγματοποιηθούν το ένα στην  Αλεξανδρούπολη τον μήνα Ιούνιο και το δεύτερο στην Κρήτη τον μήνα Οκτώβριο.

Το φλουρί κέρδισε ο κ. Κωνσταντίνος Χανιώτης  (ένα διήμερο στο Grand Vytina Hotel) και οι κ.κ. Χατζημανωλάκης Μιλτιάδης και Μανιατογιάννης Νικόλας (μία συμμετοχή υψηλής γευσιγνωσίας στο Glub των Gastronomads).

Η Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics ευχαριστεί τους χορηγούς της εκδήλωσης:

Μέγας Χορηγός –   MEDILINE,

Χρυσός Χορηγός –  IRM (Insurable Risk Management),

Αργυρός Χορηγός –  INOXTEC

Υποστηρικτές  – JUNGHEINRICH HELLAS – CARGO 360⁰ – TRUCK & CARGO INSURANSE