Όλες τις υπηρεσίες της στις μεταφορές ψυχρού και ξηρού φορτίου παρουσιάζει η ΔΡΟΜΟΣ EXPRESS στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η ΔΡΟΜΟΣ EXPRESS είναι μια σύγχρονη εταιρεία στον χώρο της μεταφοράς. Αποτελεί την πλέον αξιόπιστη λύση για τις μεταφορές σας.

Παρέχει με ασφάλεια και υπευθυνότητα  Αστικές & Πανελλαδικές Μεταφορές και επεκτείνεται συνεχώς σε καινούργιες συνεργασίες. Με συνεχή επένδυση, η ΔΡΟΜΟΣ EXPRESS κατάφερε να καλύπτει οποιαδήποτε ανάγκη για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φορτίων και τη μεταφορά τους.

Ο στόλος που διαθέτει είναι: α) 30 επικαθήμενα για αστικές μεταφορές και για μεταφορές Αθήνα – Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη- Αθήνα, Αθήνα – Ιωάννινα, Ιωάννινα – Αθήνα (ψυγεία και κουρτίνες) αντιρρυπαντικής τεχνολογίας (EURO 5 και EURO 6) και β) 50 ιδιόκτητα και συνεργαζόμενα αυτοκίνητα, χωρητικότητας 8 – 17 παλετών (ψυγεία με υδραυλική πόρτα) για τις αστικές μεταφορές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Αναλαμβάνει παντός είδους ψυγειομεταφορές ευπαθή προϊόντων (φάρμακα), τηρώντας τα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».