Την υπηρεσία μίσθωσης ελαφρών φορτηγών “Hertz adVANtage” παρουσιάζει η Autohellas Hertz στην έκθεση «Cargo Truck & Van Expo»

Η Autohellas Hertz, με συνεχή παρουσία στην ελληνική αγορά για περισσότερα από 55 χρόνια, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις mobility που περιλαμβάνουν βραχυχρόνια ενοικίαση αυτοκινήτων, μακροχρόνια μίσθωση (Operating Leasing), διαχείριση στόλου καθώς και υπηρεσίες συντήρησης & επισκευής.

Η υπηρεσία leasing Hertz AdVANtage δίνει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για τη μίσθωση ελαφρών φορτηγών. Η Autohellas Hertz αναλαμβάνει για εσάς την πλήρη συντήρηση και επισκευή βλαβών των μισθωμένων οχημάτων, την αλλαγή ελαστικών, 24ωρη οδική βοήθεια, αντικατάσταση οχήματος, τέλη κυκλοφορίας και πλήρες ασφαλιστικό πακέτο.

 

 

Μπείτε στο leasing.hertz.gr για να βρείτε ετοιμοπαράδοτες λύσεις ή να επιλέξετε ανάμεσα σε όλα τα νέα μοντέλα της αγοράς και τα δημοφιλή ηλεκτρικά, φτιάχνοντας προσφορά στα μέτρα σας, εύκολα και γρήγορα, μέσα από το Hertz Leasing Calculator.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 9η διεθνής έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics».