Ολοκληρωμένες λύσεις συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας από την V.ROTTEC στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η  ΡΩΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, με τον διακριτικό τίτλο V.ROTTEC, είναι μια ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται και αναπτύσσεται  δυναμικά  στον τομέα της βιομηχανίας και εφοδιαστικής αλυσίδας, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις σε συστήματα αποθήκευσης ενέργειας. Τα προϊόντα της V.ROTTEC παράγονται σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές και ξεχωρίζουν για την ισχύ τους, την υψηλή απόδοση, την εύκολη συντήρηση και τη μεγάλη διάρκεια ζωής.

Από την ίδρυσή της, το 2018, ακολουθεί μια διαρκώς ανοδική πορεία, αποτελώντας μια από τις ηγετικές εταιρείες στην Ελλάδα σε βιομηχανικές μπαταρίες έλξεως και φορτιστές, ενώ παράλληλα διατηρεί εξαγωγική δραστηριότητα στην Ευρώπη με προοπτική περαιτέρω διεύρυνσης.

 

 

Στην ιδιαίτερα απαιτητική κατηγορία των μπαταριών βιομηχανικής χρήσης, διαθέτει μια ευρεία γκάμα μπαταριών μολύβδου οξέως, με τη σειρά VictoR και Semi traction blocks για ηλεκτρικά ανυψωτικά μηχανήματα, τις σειρές Οpzs (υγρού τύπου), Opzv(gel) για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας,  τις σειρές  Vrla blocks για συστήματα ups και συναγερμούς καθώς και τις σειρές Smf  μπαταριών εκκίνησης για φορτηγά, αυτοκίνητα και σκάφη. Το 2019, η V.ROTTEC επενδύει στις νέες τεχνολογίες, αναπτύσσοντας τη νέα σειρά μπαταριών λιθίου  LiTHION για ηλεκτρικά ανυψωτικά μηχανήματα, αποτελώντας  πρωτοπόρο εταιρεία στον τομέα αυτόν.

Αξιοποιώντας στρατηγικές  συνεργασίες με διεθνείς οίκους του εξωτερικού, η V.ROTTEC είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος  για την Ελλάδα και την Κύπρο των φορτιστών υψηλής συχνότητας ZIVAN του διεθνούς οίκου  ZAPI  και των βιομηχανικών πριζών του οίκου RAVIOLI.

 

 

Εστιάζοντας στην εξειδίκευση και αξιοποιώντας τη γνώση, το τεχνικό τμήμα της V.ROTTEC προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε αρκετά σημεία σε όλη την Ελλάδα, μέσω προγραμμάτων συντήρησης, ελέγχους απόδοσης, επισκευών και αναγεννήσεις μπαταριών.

Η μακρόχρονη εμπειρία της στα συστήματα αποθήκης ενέργειας και η βαθιά της γνώση στις πραγματικές ανάγκες της εφοδιαστικής αλυσίδας καθιστούν την V.ROTTEC  τον αξιόπιστο συνεργάτη για κάθε εταιρεία.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».