Τα συστήματα φυσικού φωτισμού πρωταγωνιστούν στο περίπτερο της Ktisissol στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η Ktisissol, μετά από 25 χρόνια παρουσίας στον τομέα βιομηχανικών ενεργειακών εφαρμογών, έχει καθιερωθεί στην αγορά ως πρωτοπόρος στα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας.

Η τεχνολογία των Συστημάτων Φυσικού Φωτισμού της Ktisissol – Solatube εξασφαλίζει πλούσιο φυσικό φως και 100% εξοικονόμηση ενέργειας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Πρόκειται για μια επένδυση με χρόνο ζωής που ξεπερνά τα 20 χρόνια.

Εξέχουσα θέση κατέχουν και τα Συστήματα Υβριδικού Εξαερισμού με φωτοβολταϊκό πάνελ για τον απόλυτα βιώσιμο σχεδιασμό.

Επιπλέον, η Ktisissol έχει αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία στις προκλήσεις υγρομόνωσης και έχει πλέον στραφεί, με μεγαλύτερη προσοχή, στην φροντίδα της στέγης.

Επίσης, διαθέτει Συστήματα Πυροπροστασίας (πυροκουρτίνες, πυράντοχες πόρτες) καθώς και Συστήματα Φορτοεκφόρτωσης.

«Η Ktisissol παραμένει δίπλα σας! Μας χαροποιεί ιδιαίτερα ότι έχουμε καταφέρει να χτίσουμε ακλόνητη εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες μας και τις εξατομικευμένες λύσεις που προσφέρουμε στους συνεργάτες μας» αναφέρει η ομάδα της Ktisissol, με αφορμή τη συμμετοχή της στην 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics».

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».