Ολοκληρωμένες λύσεις μεταφορών και διαχείρισης φορτίων από την Harlas International Transport SA στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η εταιρεία Harlas International Transport SA, με ισχυρή παρουσία στον χώρο της διεθνούς και εγχώριας μεταφοράς, τα τελευταία 54 χρόνια, παραμένει πιστή στην επιχειρηματική αριστεία. Είναι από τις πρώτες ελληνικές εταιρείες διαμεταφορών με πιστοποίηση ΙΑΤΑ και άλλες σημαντικές πιστοποιήσεις, αναλαμβάνοντας το μεταφορικό έργο διακεκριμένων εταιρειών σε αεροπορικό, θαλάσσιο, οδικό δίκτυο και Logistics.

Με γνώμονα την αποτελεσματική εξυπηρέτηση, δημιoυργεί εξατομικευμένες λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη, με βάση την αποδοτικότητα, αξιοπιστία και βιωσιμότητα. Παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις μεταφορών και διαχείρισης φορτίων παντός είδους, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών αποθήκευσης, εκτελωνισμού και ασφαλίσεων σε όλα τα μεγάλα αεροδρόμια,  λιμάνια και εμπορικά κέντρα του κόσμου, μέσω του συνεχούς επεκτεινόμενου δικτύου συνεργατών, που έχει καταφέρει να χτίσει όλα αυτά τα χρόνια.

Στόχος της εταιρεία Harlas International Transport SA είναι η αδιάλειπτη προσφορά άψογων υπηρεσιών που βοηθούν τους πελάτες της να αντιμετωπίζουν με επιτυχία τις προκλήσεις μιας παγκοσμιοποιημένης και άκρως ανταγωνιστικής αγοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».