Το 2ο Βραβείο Ψυχρής Εφοδιαστικής Αλυσίδας “ΘΩΜΑΣ ΜΑΚΙΟΣ” 2023 στο πλαίσιο της 9ης Έκθεσης “Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics”

To Βραβείο με την ονομασία “ΒΡΑΒΕΙΟ ΨΥΧΡΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΚΙΟΣ 2023, απονέμεται για δεύτερη συνεχή χρονιά σε νέους επιστήμονες – καινοτόμες ιδέες – επιτυχημένα project καινοτομίας, οι οποίοι με το έργο τους τιμούν, στηρίζουν και προωθούν την επιστήμη της εφοδιαστικής αλυσίδας. Ο σύνδεσμος μας θέλοντας να  τιμήσει  το ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Θωμά Μακιό, για το πολυετές έργο και την προσφορά του στην Εγχώρια & Ευρωπαϊκή Αγορά της Εφοδιαστικής Αλυσίδας θέσπισε το εν λόγω ετήσιο βραβείο στη μνήμη του.

Οι υποψηφιότητες του βραβείου προέκυψαν από αξιόλογα ανώτατα Πανεπιστημιακά ιδρύματα και συγκεκριμένα από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το  Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το τμήμα Διοίκηση Εφοδιαστικής  Αλυσίδας -Διεθνές  Πανεπιστήμιο Ελλάδος. Οι υποψηφιότητες  πέρασαν από  Επιτροπή Αξιολόγησης, όπου συμμετείχαν μέλη του ΔΣ της Ένωσης και καθηγητές των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, προκειμένου να επιλεχθεί ο ένας που θα βραβευτεί την ημέρα της εκδήλωσης.

 H απονομή του Βραβείου φέτος θα λάβει χώρα στο πλαίσιο της 9ης διεθνής έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου,  καθώς ακυρώθηκε η Ετήσια Εκδήλωση & Κοπή Πίτας του συνδέσμου λόγω του Εθνικού Πένθους που κηρύχθηκε στη χώρα μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.