Ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες οδικής μεταφοράς & εφοδιαστικής της Ηλιάδης Κάργκο Α.Ε. στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η Ηλιάδης Κάργκο Α.Ε. με αδιάλειπτη παρουσία στον χώρο των οδικών μεταφορών, από το 1953, έχει ξεχωρίσει για την ποιότητα και αξιοπιστία των παρεχόμενων υπηρεσιών της.

Με σύγχρονο ιδιόκτητο στόλο 40 οχημάτων διαφόρων τύπων, η Ηλιάδης Κάργκο Α.Ε. είναι σε θέση να προσφέρει την κατάλληλη μεταφορική λύση στους πελάτες της: πλήρη φορτία (FTL), τμηματικές φορτώσεις (LTL), χύδην εμπορεύματα (bulk), μεταφορές container, διανομές εντός πόλης (last mile).

Πραγματοποιεί καθημερινές φορτώσεις από τα δύο Hub σε Θεσσαλονίκη και Μαγούλα, και με τη βοήθεια προσεκτικά επιλεγμένου δικτύου συνεργατών εξυπηρετεί το σύνολο της ηπειρωτικής Ελλάδας και τμήματα της νησιωτικής.

Ταυτόχρονα, προσφέρει υπηρεσίες εφοδιαστικής αλυσίδας προς τους πελάτες της (αποθηκεύσεις, cross docking, εκκενώσεις container κ.ά.) με την ίδια ποιότητα υπηρεσιών που χαρακτηρίζει την εταιρεία, όλες αυτές τις δεκαετίες.

Το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας Ηλιάδης Κάργκο Α.Ε., εκμεταλλευόμενο τον άρτιο μηχανολογικό και κτηριακό εξοπλισμό της, είναι σε θέση να αξιολογεί τις ανάγκες σας και να προσφέρει τις βέλτιστες λύσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».