Ενημερωθείτε για τα συστήματα υγειονομικής επένδυσης τοίχου και οροφής για ασφαλή τρόφιμα από την  Hanslow Ltd στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η Hanslow Ltd είναι συνεργάτης της Polysto, πάνω από 20 χρόνια, για εγκαταστάσεις τοιχίων και επενδύσεις τοίχων – οροφών με FRP, σε χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Γιατί να επιλέξετε Polysto

Οι χώροι στον τομέα των τροφίμων, των φαρμάκων και της υγείας χρειάζονται συγκεκριμένες  υγειονομικές  επιφάνειες, για να μειωθεί ο κίνδυνος μόλυνσης, όπως η λιστέρια, η σαλμονέλα κ.λπ. Η PolySto, ηγέτης της ευρωπαϊκής αγοράς στην προστασία από κρούσεις σε τοίχους και υγειονομικές επιφάνειες, πληροί αυτήν την απαίτηση (HACCP).

Σειρές προϊόντων – εφαρμογών

Προκατασκευασμένα τοιχία CleanRock, σοβατεπί, που προσφέρουν μέγιστη προστασία, χάρη στον υγειονομικό σχεδιασμό και την υψηλή μηχανική αντοχή σε κρούση. Συστήματα επένδυσης τοίχου και οροφής από FRP, που προσφέρουν μοναδικά χαρακτηριστικά: εύκολο καθαρισμό, ανθεκτικά σε χτυπήματα – γρατσουνιές, αντιμυκητιακό, υδατοαπωθητικό, ανθεκτικό στα χημικά.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».