Ενημερωθείτε για τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες Μεταφορών & 3PL της Delatolas Express Cargo στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η Delatolas Express Cargo δραστηριοποιείται στις Διανομές b2b ή b2c, τις Εθνικές Μεταφορές (FTL, groupage), τις Αστικές Διανομές (last mile deliveries), τα Express Logistics, τα City Logistics, τις Μετακομίσεις και τις Αποθηκεύσεις.

Βελτίωση της εξυπηρέτησης του μεταφορικού έργου, με τη δημιουργία νέων, ιδιόκτητων κέντρων διανομής σε μεγάλες πόλεις καθώς και μικρότερων hub, σε συνεργασία με τοπικές εταιρείες μεταφορών. Ένα νέο σχήμα που δίνει τη δυνατότητα σε μεταφορικές εταιρείες, που δραστηριοποιούνται κοντά στην έδρα τους, να αναπτυχθούν μέσα από ένα μεγαλύτερο και οργανωμένο δίκτυο, επενδύοντας στο μέλλον, αλλά διατηρώντας τον οικογενειακό τους χαρακτήρα.

Η Delatolas Express Cargo πορεύεται με το βλέμμα στο μέλλον, επενδύοντας στην «πράσινη» ενέργεια. Οι δράσεις της αφορούν στις: Green Actions, New Technologies και Electrical Vehicles και καθρεπτίζονται στα ISO 14001 & 45001 και στο ανερχόμενο πιστοποιητικό ανθρακικού αποτυπώματος ISO 14064.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».