Ανταλλακτικά οχημάτων, συστήματα αποθήκευσης & καθαρισμού KÄRCHER παρουσιάζει η CAMION ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ Α.Ε. στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η CAMION ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1990 με κύριο αντικείμενο την εισαγωγή και εμπορία ανταλλακτικών βαρέων οχημάτων. Η ομάδα της CAMION έχει ως προτεραιότητα την αποτελεσματικότητα, την αξιοπιστία και τη βέλτιστη σχέση ποιότητας-τιμής.

Γνωρίζοντας ότι η επιτυχία της εξαρτάται από την επιτυχία των πελατών της, προσφέρει συνεχώς λύσεις που ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες ανάγκες τους. Διαθέτει πλέον ανταλλακτικά για επαγγελματικά και επιβατικά οχήματα, διαγνωστικά, ειδικά εργαλεία, ζυγιστικά μηχανήματα και συστήματα αποθήκευσης και καθαρισμού.

Η CAMION ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ Α.Ε., στο πλαίσιο της ανάπτυξής της, συνεργάζεται με την εταιρεία KÄRCHER. Η KÄRCHER είναι παγκόσμιος ηγέτης με κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες καθαρισμού. Στο KÄRCHER CENTER CAMION ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ Α.Ε., στις νέες εγκαταστάσεις της Ελευσίνας, προσφέρονται ολοκληρωμένες λύσεις καθαρισμού καθώς και τεχνική υποστήριξη, επισκευή και συντήρηση των συσκευών.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».