Ανυψωτικά μηχανήματα, εξοπλισμό αποθήκης & λύσεις αυτοματισμού θα βρείτε στο περίπτερο της Toyota Material Handling Greece στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

H Toyota Material Handling Greece είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στον χώρο του εξοπλισμού και των υπηρεσιών διαχείρισης υλικών στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Ως αξιόπιστος επαγγελματικός συνεργάτης, η Toyota Material Handling Greece προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας καθώς και λύσεις σχεδιασμένες να μεγιστοποιούν την ασφάλεια και παραγωγικότητα των πελατών της, μειώνοντας, παράλληλα, το λειτουργικό τους κόστος.

H TMHGR προσφέρει πλήρεις λύσεις περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων, παλετοφόρων, εξοπλισμού αποθήκης, λύσεις αυτοματισμού καθώς και ολοκληρωμένη προσφορά υπηρεσιών συντήρησης και τηλεματικής.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».