Όσα θέλετε να μάθετε για την Πιστοποίηση ELA στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics 2023»

Η διεθνώς αναγνωρισμένη Πιστοποίηση ELA (European Logistics Association) προσδίδει στον επαγγελματία της Εφοδιαστικής Αλυσίδας συγκριτικό πλεονέκτημα μέσω κατοχύρωσης της επαγγελματικής του ταυτότητας σε παγκόσμιο επίπεδο.  Οι κάτοχοι της Πιστοποίησης ELA απολαμβάνουν επαγγελματική ευελιξία και ευκαιρίες ανέλιξης στον εξαιρετικά δυναμικό κλάδο της Εφοδιαστικής αλυσίδας ενώ οι Οργανισμοί που επενδύουν στην επαγγελματική πιστοποίηση των στελεχών τους ενισχύουν την ανταγωνιστικότητα και ανθεκτικότητά τους.

 

 

Η διαδικασία Πιστοποίησης ELA αποτελεί πρόκληση για τους επαγγελματίες Logisticians, καθώς καλούνται να αποδείξουν ότι ανταπoκρίνονται στις απαιτήσεις των Προτύπων (Standards) ELAQF.  Τα Πρότυπα ELAQF, στα οποία βασίζεται η Πιστοποίηση, αντανακλούν τις απαιτήσεις της αγοράς καθώς έχουν θεσπιστεί και επικαιροποιούνται από τον ELA σε συνεργασία με επαγγελματίες του κλάδου της Ε.Α., ενώ έχουν εναρμονιστεί με το Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Προσόντων – European Qualification Framework.  Η Πιστοποίηση ELA προσφέρεται σε 3 επίπεδα, τα οποία αντιστοιχούν σε διαφορετικές διοικητικές βαθμίδες της Ε.Α.

Για το ILME – Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδος – η Πιστοποίηση ELA αποτελεί μια από τις βασικότερες δράσεις του προς τα στελέχη της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, καθώς τo ILME, ως ενεργό μέλος του ELA και επίσημος εκπρόσωπός του στη χώρα μας, αποτελεί το Κέντρο Πιστοποίησης ELA για την Ελλάδα και την Κύπρο.  Στην Ελλάδα και την Κύπρο εκπονούνται εκπαιδευτικά προγράμματα βασισμένα στα Πρότυπα ELAQF, τα οποία προετοιμάζουν τους υποψηφίους για τις εξετάσεις.

 

 

Περισσότερες πληροφορίες για την Πιστοποίηση ELA, θα έχετε την ευκαιρία να λάβετε στην 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES (πατήστε εδώ). Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».