Η Re.De-Plan AΕ Consultants συμμετέχει στην 6η Διεθνή Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η Re.De-Plan AE Consultants αποτελεί μία άρτια οργανωμένη και επιτυχημένη επιχειρηματική μονάδα, που ειδικεύεται στην Παροχή Υπηρεσιών Project Management και Τεχνικού Συμβούλου στη Δημόσια και Ιδιωτική Οικονομία.

Η εταιρεία προσφέρει ολοκληρωμένες τεχνικές και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες για:

  • την ανάπτυξη και υλοποίηση μεγάλων επενδύσεων και υποδομών,
  • την χωροθέτηση, αδειοδότηση και ανάπτυξη επιχειρήσεων στη Βιομηχανία και τα Logistics,
  • τον ενεργειακό και βιοκλιματικό σχεδιασμό,
  • την κυκλική οικονομία, την ανακύκλωση και την εναλλακτική διαχείριση.

Η εμπειρία και εξειδίκευση της εταιρείας στα έργα ανάπτυξης Επιχειρηματικών Πάρκων και γενικότερα στα έργα οργάνωσης και πολεοδόμησης υποδοχέων για τη Βιομηχανία, την Εφοδιαστική και τον Τουρισμό, την καθιστούν μοναδική στην Ελληνική Επικράτεια και αποτέλεσαν τον βασικό λόγο που η εταιρεία στα Βραβεία ΕΒΕΑ 2017, πρόσφατα, έλαβε το Βραβείο «Περιβάλλοντος και Πράσινης Ανάπτυξης».

 

Η ReDePlan AE Consultants είναι κοντά στις επιχειρήσεις logistics. Κατά την παρουσία της στην 6η Διεθνή Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» θα ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους ότι με το επιστημονικό της δυναμικό είναι σε θέση:

  • Να διαχειριστεί με επιτυχία όλες τις διοικητικές και επιστημονικές τους ανάγκες, σε όλα τα στάδια και τις διαδικασίες ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ και Δημιουργίας – Παρακολούθησης του Συστήματος Καταγραφής ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ που επιβάλλονται από τον Ν.4302/2014.
  • Να υποστηρίξει την προσπάθειά τους για την Πράσινη Εφοδιαστική και την ανταπόκρισή τους στις απαιτήσεις του Ηλεκτρονικού Μητρώου Αποβλήτων.

 

Για να μάθετε περισσότερα  για την Re.De-Plan AE Consultants επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.redeplan.gr.

 Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van», 4-5-6 Νοεμβρίου 2017, Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.