3 έρευνες για θέματα της εφοδιαστικής και των Logistics θα παρουσιαστούν στα LOGI.C 2023 στο πλαίσιο της 9ης έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Υπό τη διοργάνωση του περιοδικού Supply Chain & Logistics και τη συνδιοργάνωση δύο φορέων και μιας εταιρείας συμβούλων, το κοινό των φετινών πολύ-συνεδρίων LOGI.C 2023, θα έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τα ευρήματα 3 διαφορετικών ερευνών για τον κλάδο. Για μία ακόμα χρονιά, τα πολύ-συνέδρια LOGI.C λαμβάνουν χώρα στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», η 9η εκδοχή της οποίας θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στα Σπάτα Αττικής, μεταξύ 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου 2023.

 

Το μέλλον της Ψυχρής Εφοδιαστικής Αλυσίδας

Αναλυτικότερα, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 11.30 στη συνεδριακή αίθουσα Hall 2, θα παρουσιαστούν από την Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics, ΕΕΒΨ&L, τα συμπεράσματα της 4ης Πανελλήνιας Έρευνας για τα Ψυχόμενα Logistics και την κάλυψη των οριζόντιων αναγκών της ψυχόμενης εφοδιαστικής αλυσίδας. Παράλληλα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει και η απονομή του βραβείου, Θ. ΜΑΚΙΟΣ.

 

Οι προκλήσεις του e-Commerce

Εν συνεχεία, την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στις 14.30 στη συνεδριακή αίθουσα Hall 2, το κεντρικό event των LOGI.C 2023 θα αφορά στην παρουσίαση των συμπερασμάτων της 1ης Πανελλήνιας Έρευνας για το e-commerce logistics & last mile orchestration, που διεξήχθη από την O.MIND CREATIVES με την επιστημονική ευθύνη της Optilog Advisory Services και την αιγίδα του Ελληνικoύ Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GR.E.CA.

Κατόπιν, στελέχη της αγοράς και του GR.E.CA. θα σχολιάσουν τα ευρήματα της Πανελλήνιας Έρευνας, δίνοντας μια νέα οπτική στις προκλήσεις που διανοίγονται λόγω e-commerce στη διαχείριση των Logistics και των διανομών.

 

Value Driven Supply Chain

Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στις 14.30 στη συνεδριακή αίθουσα Hall 2, τα πολύ-συνέδρια LOGI.C 2023 ολοκληρώνονται με την παρουσίαση εκ μέρους της εταιρείας, Beyond the Best, των αποτελεσμάτων μελέτης για τα 3rd Party Logistics / Logistics Service Providers/ Courier & Μεταφορικές Επιχειρήσεις σε Ελλάδα και Κύπρο υπό τον τίτλο «Value Driven Supply Chain».

Περισσότερες πληροφορίες για τους συμμετέχοντες και το πλήρες πρόγραμμα των συνεδρίων LOGI.C 2023 μπορείτε να βρείτε στο https://sce.gr/synedria/