Στις 14-15 Σεπτεμβρίου 2018 στην Παραλία Κατερίνης το 4ο International Olympus ICSC 2018

Στις 14 & 15 Σεπτεμβρίου 2018, πρόκειται να πραγματοποιηθεί το 4ο Συνέδριο Εφοδιαστικής Αλυσίδας (4rth International Olympus ICSC0, που διοργανώνεται από το ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας – Τμήμα Supply Chain Management & Logistics και το Εργαστήριο LASCM του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στην πόλη της Κατερίνης.

To SC&L magazine, ως χορηγός επικοινωνίας του 4ου International Olympus ICSC, μίλησε με τον καθηγητή Δημήτρη Τριανταφύλλου, εκ της οργανωτικής επιτροπής του Συνεδρίου.

– κε Τριανταφύλλου, δώστε μας μια εικόνα για το 4o International Olympus ICSC. Τι θα περιλαμβάνει εφέτος; 

Το   4ο Συνέδριο Εφοδιαστικής Αλυσίδας  πραγματοποιείται φέτος στην πόλη της Κατερίνης που είναι κα η έδρα του Τμήματος  στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου  και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο  Mediterranean Village στην Παραλία Κατερίνης. Στο συνέδριο θα συμμετέχουν Έλληνες και ξένοι     ακαδημαϊκοί , ερευνητές, φοιτητές και  εργαζόμενοι στο χώρο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας . Θα υπάρξουν 40  επιστημονικές ανακοινώσεις, 4  κεντρικές ομιλίες από εξαιρετικούς προσκεκλημένους ομιλητές  (Λεωνίδας Νζιαχρήστος ΑΠΘ, Rene De Coster  Erasmus University  Rotterdam,  Piedro Evangelista  National Research Council ( Italy) , Till Riedel Karlsrue Institute of Technology   με θεματολογία τα ρομποτικά συστήματα αποθήκευσης, τις πράσινες μεταφορές και τις καινοτομίες στην Εφοδιαστική Αλυσίδα   Επίσης θα υπάρξει  ειδική συνεδρία με εκπροσώπους εταιρειών όπου θα παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις δράσεις τους  σχετικά με την Εφοδιαστική Αλυσίδα .

 

– Σε ποιες θεματικές ενότητες θα εστιάσει το Συνέδριο; Πόσο έπαιξαν ρόλο στη διαμόρφωση των ενοτήτων οι τάσεις της αγοράς;

Οι θεματικές ενότητες του Συνεδρίου αναφέρονται σε σύγχρονα θέματα που μελετώνται αλλά και ενδιαφέρουν με τις εφαρμογές τους την Ελληνική αλλά και Διεθνή αγορά της Εφοδιαστικής Αλυσίδας .Ήδη σας ανέφερα ότι με τις κεντρικές  ομιλίες θα αναφερθούμε στο θέμα των Πράσινων Εφοδιαστικών Αλυσίδων και των Πράσινων Μεταφορών, στο θέμα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας των Τροφίμων ,   των Αυτοματοποιημένων , Καινοτόμων αλλά και κλασικών Διαχειρίσεων Αποθεμάτων και Αποθηκών και τέλος σε θέματα Ποιότητας στη Διαχείριση Εφοδιαστικών Αλυσίδων .

 

– Ποιος/ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν στο Συνέδριο; Ποιο είναι το κόστος; Με ποιόν να επικοινωνήσουν οι ενδιαφερόμενοι;

Στο συνέδριο  που γίνεται σε έναν εξαιρετικό χώρο παραλιακού ξενοδοχείου στην Κατερίνη με πολλές παροχές, μπορούν να συμμετάσχουν και να το παρακολουθήσουν όλοι όσοι  ενδιαφέρονται για τη διαχείριση των Εφοδιαστικών Αλυσίδων όπως ακαδημαϊκοί και φοιτητές, εργαζόμενοι στον κλάδο,  με εγγραφή είτε πριν είτε κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου. Σχετικές πληροφορίες υπάρχουν στην Ιστοσελίδα του Συνεδρίου  http://olympusicsc.teicm.gr , είτε στο τηλέφωνο 2351020940 για ειδικές τιμές  προεγγραφής , ή εκπτώσεις σε ομάδες εργαζομένων , φοιτητών κλπ

 

– Ποιο μήνυμα θα θέλατε να στείλετε στους ενδιαφερόμενους για συμμετοχή μέσω του SC&L;

Το μήνυμα της Οργανωτικής Επιτροπής  του Συνεδρίου, που απευθύνεται σε όλους  όσους εργάζονται  στην Εφοδιαστική Αλυσίδα  είναι ότι το 4ο Διεθνές Συνέδριο θα δώσει την ευκαιρία  σε όσους συμμετάσχουν

  • Να παρακολουθήσουν τις τάσεις και εξελίξεις όπως αυτές διαμορφώνονται  σήμερα σε Διεθνές επίπεδο,
  • Να έρθουν σε επαφή με ερευνητές ακαδημαϊκούς και εργαζόμενους στον τομέα για ανάπτυξη συνεργασιών,
  • Να ενημερωθούν για προϊόντα και πρακτικές που μπορούν να κάνουν καλύτερη και αποδοτικότερη,  τη Διαχείριση των Εφοδιαστικών  Αλυσίδων .

Για αυτό και καλούμε όλους να το παρακολουθήσουν ώστε να αποτελέσει,  όπως και τα προηγούμενα επιτυχημένα μας Συνέδρια,  σημείο επαφής και ανάπτυξης συνεργασιών και κοινών  δράσεων .

Πατήστε εδώ για να δείτε το πρόγραμμα.