Έρχονται η 7η διοργάνωση της Διεθνούς Έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και η 2η «Cargo Truck & Van Expo», τον Νοέμβριο 2019 στο Metropolitan Expo

 

Δυναμικά, με έμφαση στις ανάγκες του επαγγελματία που ασχολείται με τον κλάδο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, τις υπηρεσίες Logistics, τις Εμπορευματικές Μεταφορές, αλλά και το Επαγγελματικό Αυτοκίνητο, ξεκινά τις προετοιμασίες της η 7η διοργάνωση της Διεθνούς Έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και η 2η Cargo Truck & Van Expo, που θα διεξαχθούν εντός του πρώτου δεκαημέρου του Νοεμβρίου του 2019 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στα Σπάτα.

Η μοναδική στο είδος της έκθεση για τον κλάδο, με διεθνές «χρώμα» και έντονο το ενδιαφέρον για συμμετοχή και networking ξένων επιχειρήσεων, θα λάβει χώρα σε δύο εκθεσιακά Hall του Metropolitan Expo, με προοπτική επέκτασης, ενώ από το ήδη ζωηρό ενδιαφέρον του κλάδου, οι συμμετοχές αναμένεται να φτάσουν τις 300.

Οι πρόσθετες παροχές της διοργανώτριας εταιρείας o.mind Creatives, αλλά και του περιοδικού SC&L magazine που προβάλει και υποστηρίζει την έκθεση, μέσω των θεματικών πολυσυνεδρίων Logi.C, αλλά και της πλατφόρμας B2B meetings, προοιωνίζονται μια δυναμική διοργάνωση, με σημαντικές συμμετοχές, launching νέων προϊόντων και υπηρεσιών. Προετοιμάστε τη συμμετοχή σας, στο μεγαλύτερο εκθεσιακό event για την Εφοδιαστική Αλυσίδα, τα Logistics και το Επαγγελματικό Όχημα!

Περισσότερες πληροφορίες θα μπορείτε να βρείτε από τον Σεπτέμβριο 2018 στον επίσημο διαδικτυακό τόπο της Έκθεσης www.sce.gr αλλά και στο portal του SC&L magazine, www.supply-chain.gr.

Επίσης μπορείτε να καλέσετε την διοργανώτρια εταιρεία ο.mind Creatives στο 210 9010040 ή να στείλετε email στο info@omind.gr.