1η MotorShow Επαγγελματικού Οχήματος

Μια διαφορετική έκθεση για το επαγγελματικό όχημα ανοίγει για πρώτη φορά τις πύλες της, εγκαινιάζοντας ένα νέο ετήσιο επιχειρηματικό ραντεβού στην έδρα του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών  & Αλιείας, στο Ρέντη.  Φορτηγά, βαν, pick up, περονοφόρα και κάθε είδους εμπορικό όχημα, καθώς και προϊόντα και υπηρεσίες που σχετίζονται με τον ευρύτερο κλάδο, συνθέτουν για λίγες ημέρες ένα ακαταμάχητο σκηνικό πρό(σ)κλησης των εταιρειών του κλάδου, σε ένα εμπορικό περιβάλλον που προάγει νέες συνεργασίες και συναλλαγές. Η Κεντρική Αγορά Αθηνών  έχει εξάλλου εξελιχθεί σε ένα μεγάλο πάρκο τροφίμων που υποδέχεται καθημερινά περισσότερα από 4.000 επαγγελματικά οχήματα, τα οποία τροφοδοτούν την Αθήνα και τα νησιά με τα προϊόντα της.

Βασικός στόχος της έκθεσης είναι η δημιουργία μιας πλατφόρμας επικοινωνίας ανάμεσα στους εκθέτες και στο στοχευμένο κοινό επαγγελματιών, που αναζητούν εξειδικευμένες λύσεις για την επιχείρησή τους και τον στόλο οχημάτων τους.

Παράλληλα η MotorShow Επαγγελματικού Οχήματος προσφέρει την ευκαιρία στους επισκέπτες να περιηγηθούν και να ανακαλύψουν ευκαιρίες αγορών από ολόκληρο τον κλάδο, με μια και μόνο επίσκεψη.  Οι εισαγωγικές και εμπορικές εταιρίες του κλάδου των επαγγελματικών οχημάτων αποκτούν έτσι, όχι μόνο ένα μοναδικό μέσο προβολής που φτάνει εκεί που πραγματικά χτυπά η καρδιά της οδικής μεταφοράς, αλλά και μια ευκαιρία για άμεση πώληση των προϊόντων και υπηρεσιών τους.

H 1η MotorShow Επαγγελματικού Οχήματος θα φιλοξενηθεί στη Κεντρική Αγορά Αθηνών, στου Ρέντη, από Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 έως την Τρίτη 2 Απριλίου 2019, και ώρες 09:00 – 18:00. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Μεταξύ των Χορηγών Επικοινωνίας είναι το περιοδικό Supply Chain & Logistics.