Ελληνική υποψηφιότητα από την ΕΕΒΨ&L στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό της Ψυχρής Εφοδιαστικής Αλυσίδας

Η Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics (ΕΕΒΨ&L) ανακοίνωσε επίσημα την ελληνική υποψηφιότητα μέσω του Συνδέσμου της, στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό της Ψυχρής Εφοδιαστικής Αλυσίδας «2019 GCCA Europe Future Leader Award», ο οποίος θα διεξαχθεί από την Global Cold Chain Alliance  στις 20-22 Μαρτίου 2019 στις Βρυξέλλες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΕΒΨ&L γνωστοποίησε την έναρξη των υποβολών αιτήσεων της ελληνικής υποψηφιότητας, τονίζοντας ότι «για πρώτη φορά δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής και διεκδίκησης του εν λόγω βραβείου από ένα Ψυγείο- μέλος της Ελλάδας».

Τα υποψήφια στελέχη του ευρύτερου επαγγελματικού χώρου θα πρέπει να είναι έως 34 χρόνων, να έχουν υποδείξει άριστες επιδόσεις στον εργασιακό τους χώρο για τρία έτη, και να έχουν ευρεία γνώση της Ψυκτικής Εφοδιαστικής Αλυσίδας. Μπορούν να προέρχονται από οποιοδήποτε τμήμα της βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων εμπορικών, διοικητικών, τεχνικών, μηχανικών, λογιστικών, πωλήσεων, χειρισμού, υπηρεσιών ή διαχείρισης.

Η Ένωση θα παραμείνει αρωγός και υποστηρικτής τέτοιων αντίστοιχων προσπαθειών και στο μέλλον που σκοπός τους είναι να αναδεικνύεται και να βραβεύεται η αριστεία των Ελλήνων Leader.

Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό, θα πρέπει να υποβάλει την υποψηφιότητά του αποστέλλοντας την στο e-mail του συνδέσμου info@cold.org.gr, το αργότερο έως την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019.