Όμιλος Σφακιανάκη: Επαγγελματικά οχήματα σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις της μεταφοράς

O Όμιλος Σφακιανάκη συμμετέχει στην έκθεση επαγγελματικών οχημάτων «Cargo Truck & Van» που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 6ης διεθνούς έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» από τις 4 έως τις 6 Νοεμβρίου 2017 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

O Όμιλος Σφακιανάκη με συνεχή παρουσία στην αγορά αυτοκινήτου από το 1961, αποτελεί σήμερα έναν από τους μεγαλύτερους, πλέον δυναμικούς και αναπτυσσόμενους Ομίλους του κλάδου του αυτοκινήτου στην Ελλάδα, με ποικίλες δραστηριότητες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών αυτοκίνησης.

Η κυριότερη δραστηριότητα του Ομίλου είναι η εισαγωγή και εμπορία αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και ανταλλακτικών Suzuki. Στον τομέα της λιανικής η δραστηριοποίηση του Ομίλου περιλαμβάνει την εμπορία αυτοκινήτων BMW, MINI, Opel, Ford, Volvo, Fiat, Alfa Romeo, Abarth, Renault, Dacia, Nissan, Skoda, Cadillac, μεταχειρισμένων αυτοκινήτων Σφακιανάκης Επιλογές, καθώς και μοτοσικλετών BMW.

Η Σφακιανάκης ΑΕΒΕ, σε συνεργασία με τις εισαγωγικές εταιρείες που εκπροσωπεί , θα συμμετάσχει στην έκθεση επαγγελματικών οχημάτων Cargo Truck & Van που αποτελεί μέρος της 6ης Διεθνούς Έκθεσης “Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics” που θα διεξαχθεί στις 4-5-6 Νοεμβρίου στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo, με τις μάρκες Ford – Fiat – Opel – Nissan, εκθέτοντας τα περισσότερα και πιο εμπορικά μοντέλα της κάθε μάρκας.

Για να μάθετε περισσότερα για τον Όμιλο Σφακιανάκη επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.sfakianakis.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» από την επίσημη ιστοσελίδα της www.supplychainexpo.gr.