Όλες τις υπηρεσίες της στις διεθνείς μεταφορές και τα logistics παρουσιάζει η CTL στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

H CTL είναι μια εταιρεία διεθνών μεταφορών και υπηρεσιών logistics, που γνωρίζει πώς να «συνθέτει το παζλ» της εμπορικής αλυσίδας, να διαχειρίζεται αποδοτικά τη ροή των προϊόντων και να χτίζει γέφυρες επικοινωνίας μεταξύ διεθνών προμηθευτών.

Στηρίζει την εμπορική δραστηριότητα, παρέχοντας ένα πλήρες φάσμα διεθνών οδικών, θαλάσσιων και αεροπορικών μεταφορών, αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα τα logistics που τις συνοδεύουν. Το πλήρες φάσμα των υπηρεσιών της περιλαμβάνει διεθνείς μεταφορές, διανομή προϊόντων, εξυπηρέτηση μετά την πώληση καθώς και την ολοκληρωμένη διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού. Τα έχει όλα «σε μια στάση».

Όσο μικρό ή μεγάλο κι αν είναι το ζητούμενο, η CTL το προσεγγίζει με το ίδιο αίσθημα ευθύνης και την ίδια φροντίδα. Το πελατολόγιό της περιλαμβάνει επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς-κλειδιά του εμπορίου, και οι οποίες της εμπιστεύονται την ολοκληρωμένη διαχείριση της εφοδιαστικής τους αλυσίδας, από την παρακολούθηση της παραγγελίας έως την τελική παραλαβή της.  Στην CTL, γνωρίζουν πώς πάνε τα πράγματα.

The shortest route, the smarter way

Οι οδικές μεταφορές είναι η ειδικότητα της CTL. Έχοντας καλλιεργήσει ένα ισχυρό δίκτυο αξιόπιστων ανταποκριτών σε όλη την Ευρώπη, μεταφέρει το φορτίο σας από το σημείο Α στο σημείο Β με ταχύτητα και ευελιξία.

Η CTL καλύπτει ένα ευρύ πεδίο οδικών μεταφορών που συνδέει όλες τις πόλεις της Ευρώπης με συνέπεια και ασφάλεια. Ο σύγχρονος και αξιόπιστος στόλος της εγγυάται την έγκαιρη παράδοση των αποστολών στον προορισμό τους. Αναλαμβάνει τη μεταφορά αποστολών σε πλήρη και μερικά φορτία (full & part loads, groupage), αποστολές ADR επικίνδυνων και εύφλεκτων εμπορευμάτων καθώς και παντός τύπου ειδικά εμπορεύματα, όπως υγρά φορτία, φορτία ειδικών διαστάσεων και ευπαθή προϊόντα, που απαιτούν ελεγχόμενες συνθήκες θερμοκρασίας. Για μικρότερες αποστολές και ακόμα πιο σύντομο χρόνο παράδοσης, παρέχει  την επιλογή των van που μεταφέρουν τα εμπορεύματα ακόμα πιο γρήγορα, χωρίς καμία ενδιάμεση στάση.

Your way, all the way

Ζούμε κι επιχειρούμε σε έναν κόσμο που κινείται αέναα. Η εμπορική δραστηριότητα σε διεθνές επίπεδο βάλλεται καθημερινά από κοινωνικές, πολιτικές, περιβαλλοντικές και οικονομικές ανακατατάξεις. Στην CTL, η μακροχρόνια εμπειρία των στελεχών της και η βαθιά κατανόηση αυτής της συνεχούς ροής, τούς επιτρέπει να προσαρμόζονται γρήγορα στο διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον. Γι’ αυτόν τον λόγο, υιοθετούν μια ολιστική κι εξατομικευμένη προσέγγιση των αναγκών των πελατών τους. Αυτός είναι ο κύριος άξονας της ανάπτυξης και το προφίλ των παρεχόμενων υπηρεσιών της CTL. Η εξειδικευμένη της ομάδα, το κεντρικό σύστημα διεργασιών της και οι σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, στον Ασπρόπυργο Αττικής, που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη αποθήκευσης και διακίνησης,  επιτρέπουν στην CTL να αναπτύσσει μοναδικά και ιδανικά σενάρια διαχείρισης της εμπορικής σας αλυσίδας σε επίπεδο χρόνου αλλά και κόστους, έχοντας ως βασικά εργαλεία την αμεσότητα και την επαφή. «Όσο ο κόσμος θα συνεχίζει ν’ αλλάζει, έτσι κι εμείς. Στην CTL, υπηρετούμε πιστά την ανάπτυξη και την ανανέωση και δεσμευόμαστε στην διατήρηση της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών μας, ώστε ν’ ανταποκρινόμαστε αποτελεσματικά σε κάθε πρόκληση, ανεξαρτήτως του μεγέθους ή της περιπλοκότητάς της».

Για περισσότερες πληροφορίες για την CTL πατήστε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».