Χρυσή Διάκριση για τη Συνεργασία ΚΑΥΚΑΣ – Retail@Link για την επιτυχή εφαρμογή της Ηλεκτρονικής Αρχειοθέτησης & e-Invoicing EDI/e-ordering

Χρυσή Διάκριση, έλαβε στα e-volution Awards 2017 η συνδυαστική εφαρμογή των υπηρεσιών R@L e-Invoicing BizDocEE & R@L e-Invoicing EDI/e-ordering της Retail@Link, για την αρχειοθέτηση και καταχώρηση των παραστατικών μέσα στον οργανισμό Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε., με την υλοποίηση των συγκεκριμένων καινοτόμων λύσεων να πραγματοποιείται από τη  Retail@Link (μέλος του ομίλου Entersoft).

Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, η ετήσια απονομή των βραβείων e-volution Awards 2017, της Boussias Communications, ενώ κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής, η Retail@Link & η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε., έλαβαν Χρυσή Διάκριση στην κατηγορία Υπηρεσίες & Υποδομές Ηλεκτρονικού Επιχειρείν, για το έργο της Ηλεκτρονικής Αρχειοθέτησης & e-Invoicing EDI/e-ordering. Συγκεκριμένα μέσα από τη δημιουργία νέων συνεργατικών μοντέλων με την βελτιστοποίηση τεχνολογιών αιχμής και την αξιοποίηση καινοτομιών στην B.ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε., σημειώθηκαν εντυπωσιακά αποτελέσματα με 10 μετρήσιμα οφέλη που διασφαλίζουν την τάχιστη αποϋλοποίηση εγγράφων, την αυτοματοποίηση του ελέγχου, την αρχειοθέτηση και καταχώρηση των παραστατικών μέσα από τον συνδυασμό των υπηρεσιών e-Invoicing BizDocEE & e-Invoicing EDI/e-ordering της Retail@Link.

Για την Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε., η αντικατάσταση της διαχείρισης και καταχώρησης των υπεράριθμων χάρτινων παραστατικών με αντίστοιχα ηλεκτρονικά, όχι μόνο μείωσε το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα, αλλά και συνέβαλε τόσο στη δραστική μείωση του λειτουργικού κόστους, όσο και στην επιτάχυνση των διαδικασιών της. Συγκεκριμένα, με τις εστιασμένες λύσεις της Retail@Link, η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. κατάφερε να μειώσει κατακόρυφα το κόστος Αποθήκευσης Τιμολογίων/Πιστωτικών, Εκτύπωσης/Αποστολής τιμολογίων και Επαναποστολής χαμένων παραστατικών στο 100% ενώ ο διαχειριστικός χρόνος μειώθηκε κατά 75%. Παράλληλα, με την απόσβεση της επένδυσης σε λιγότερο από 2 μήνες, επιτυγχάνθηκε βελτίωση της παραγωγικότητας & αύξηση της ορατότητας στη διαχείριση του λογιστηρίου με αυτοματοποιημένη καταχώρηση εισερχομένων παραστατικών,  εύκολη διασύνδεση με τους εμπορικούς συνεργάτες και ταχύτητα εξυπηρέτησής τους, καθώς και εύκολη επεκτασιμότητα στις υπόλοιπες R@L λύσεις, με την άμεση συμμετοχή της Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. στην αναπτυσσόμενη R@L ηλεκτρονική κοινότητα των >56.000 συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.

Ο κ. Γιώργος Κανιός, IT Director της Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. ανέφερε: «Οι συνδυαστικές λύσεις Ηλεκτρονικής Αρχειοθέτησης & e-Invoicing EDI/e-ordering της Retail@Link δίνουν την πλήρη ευελιξία της τοπικής διαχείρισης στην Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε., ενώ παράλληλα οδηγούν σε κατακόρυφη μείωση του κόστους και στην βελτιστοποίηση των επιχειρησιακών διεργασιών. Η Retail@Link μας προσφέρει μέσα από τεχνολογίες αιχμής ένα υπερσύγχρονο πρωτοποριακό μοντέλο customized υπηρεσιών, απογειώνοντας την ανταγωνιστικότητα και επιτρέποντας την εστίαση στο core business με ταχύτερη εξυπηρέτηση των εμπορικών μας συναλλαγών, επιτυγχάνοντας κατακόρυφη μείωση κόστους στις καθημερινά επαναλαμβανόμενες λειτουργίες».