Υψηλές και καινοτόμες υπηρεσίες από την Hellenic Ferry Services

Η Hellenic Ferry Services, έχοντας ήδη 26 χρόνια εμπειρίας πάνω στη ναυτιλιακή πρακτόρευση, ανταποκρίνεται στην ανάγκη των πελατών της με άμεση, φιλική και γρήγορη εξυπηρέτηση.

Eίναι αποκλειστικός πράκτορας της P&O Ferries για Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και μπορεί να καλύψει το 100% του όγκου των περασμάτων σας.

Επίσης, ως αντιπρόσωποι των μεγαλύτερων ναυτιλιακών εταιρειών, Grimaldi, Minoan, Stena και Scanlines καλύπτει οποιαδήποτε ανάγκη σας ανά την Ευρώπη.

Η υπηρεσία παροχής ηλεκτρονικών διοδίων, μια νέα και πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα, εξασφαλίζει ασφαλή και γρήγορη διέλευση των οχημάτων σας στην Ευρώπη. Τώρα, με την κάρτα διοδίων HFS (Hellenic Ferry Services) και τη συσκευή (Toll Box Sat) έχετε πρόσβαση σε 19 ευρωπαϊκούς προορισμούς.

«Με τον ίδιο σεβασμό είμαστε δίπλα σας και για τα επιβατικά σας εισιτήρια, οργανώνοντας για εσάς το πιο όμορφο ταξίδι, για οποιονδήποτε προορισμό σε Ελλάδα ή εξωτερικό, με τις καλύτερες τιμές. Θα χαρούμε να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και να διαπιστώσετε και εσείς όπως και οι υπόλοιποι συνεργάτες μας, την αξιοπιστία της εταιρείας μας. Λειτουργούμε 24 ώρες το 24ωρο για την άμεση εξυπηρέτησή σας» αναφέρει η Hellenic Ferry Services.