Υπηρεσίες στον κλάδο του Logistics Real Estate παρουσιάζει στο περίπτερό της η Αθηναϊκή Οικονομική – JLL στην 6η έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η Αθηναϊκή Οικονομική – JLL είναι market leader στον κλάδο του Logistics Real Estate στην Ελλάδα, έχοντας μεσολαβήσει για την μίσθωση κι επαναδιαπραγμάτευση περισσότερων από 170.000 τ.μ. τέτοιων χώρων την τελευταία δεκαετία και έχοντας επιτύχει πωλήσεις πάνω από 65.000 τ.μ., μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και η  πρώτη επενδυτική συμφωνία με ΑΕΕΑΠ (2014 – 31.000 τ.μ.).

Συνεργάζεται τόσο με μεμονωμένους χρήστες και εταιρείες 3PL που αναζητούν χώρους όσο και με ιδιοκτήτες, κατασκευαστές και επενδυτές, παρέχοντας καινοτόμες, οικονομικά αποδοτικές λύσεις σε κάθε πρόκληση για ακίνητα.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1993 και ειδικεύεται στην παροχή οικονομικών συμβουλών καθώς και επενδυτικών και κτηματομεσιτικών υπηρεσιών στο χώρο των επαγγελματικών ακινήτων.

Συνεργάζεται τόσο με εγχώριες επιχειρήσεις όσο και με πολυεθνικούς ομίλους και είναι:

  • συνδεδεμένη με την JLL, την δεύτερη, σε παγκόσμια κλίμακα, μεγαλύτερη σε μέγεθος εταιρεία συμβούλων ακινήτων, εκτιμητών και μεσιτικών υπηρεσιών με παρουσία σε περισσότερες από 70 χώρες,
  • μέλος του RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors) και
  • ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού ICSC (International Council of Shopping Centers).

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας Αθηναϊκή Οικονομική – JLL (www.athenseconomics.gr) για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες της στον κλάδο του Logistics Real Estate.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» από την επίσημη ιστοσελίδα της www.supplychainexpo.gr.