Υπηρεσίες μεταφορών και logistics από την DB Schenker στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Με περισσότερα από 74.500 εξειδικευμένα στελέχη, σε 2.100 τοποθεσίες και 130 χώρες, η DB Schenker είναι σήμερα ένας από τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Logistics παγκοσμίως.

Η DB Schenker παρέχει κορυφαίας ποιότητας και αξιοπιστίας υπηρεσίες χερσαίων, αεροπορικών και θαλάσσιων μεταφορών καθώς και ολοκληρωμένες λύσεις Contract  Logistics, Trade Fairs & Events και  Ειδικές μεταφορές (Special Projects).

Με 5 αναχωρήσεις την εβδομάδα από και προς περισσότερες από 38 χώρες στην Ευρώπη, η DB Schenker ΑΕ συνδέει τις Ελληνικές επιχειρήσεις με το παγκόσμιο δίκτυό της,  εξασφαλίζοντας καθημερινή πρόσβαση στα μεγαλύτερα επιχειρηματικά κέντρα στην Ευρώπη.

Σε ένα ραγδαία μεταβαλλόμενο ψηφιακό κόσμο, η DB Schenker θέτει στην διάθεση των πελατών της προηγμένα εργαλεία και εφαρμογές ψηφιακής διαχείρισης. Η νέα διαδικτυακή της πλατφόρμα “Connect4.0” παρέχει τη δυνατότητα online bookings, σύγκριση τιμών και χρονοδιαγραμμάτων σε πραγματικό χρόνο και υπηρεσίες  παρακολούθησης των αποστολών 24/7.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».