Υπηρεσίες μεταφοράς, διαμετακόμισης και logistics από την ΟΡΦΕΥΣ ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΑΕ στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» 

Η ΟΡΦΕΥΣ ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ ΑΕ ιδρύθηκε το 1923 και παραμένει σταθερά ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης στις υπηρεσίες μεταφοράς, διαμετακόμισης και logistics στην Ελλάδα, με κυρίαρχη παρουσία, επίσης, στην περιοχή της ΒΑ Ευρώπης. 

Χρησιμοποιώντας ένα παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών, στόχος της είναι να παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες και να υποστηρίζει όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους.

Εκτός από την εξειδίκευσή της στην εφοδιαστική αλυσίδα, η εταιρεία διαθέτει μεγάλη εμπειρία στις μετακομίσεις οικοσκευών και υπηρεσίες μετεγκατάστασης, στις μετακομίσεις γραφείων, τις ειδικές συσκευασίες, τη μεταφορά αντικειμένων μεγάλου μεγέθους, τις εκθέσεις, τη μεταφορά κι αποθήκευση έργων τέχνης.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo»