Υγρά καθαριστικά για όλα τα οχήματα & προϊόντα προπίεσης για τη βιομηχανία στο περίπτερο της PROEVOLUTION στην έκθεση “Cargo Truck & Van Expo”

Η εταιρεία PROEVOLUTION είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος των NERTA & IK στην Ελλάδα.

Με έδρα και εργοστάσιο στο Lokeren του Βελγίου, η NERTA από το 1971 επινοεί, δημιουργεί, καινοτομεί και παράγει προϊόντα ‘πρότυπα΄ για τον καθαρισμό όλων των τύπων των οχημάτων. Παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας, υπέρ-συμπυκνωμένα για μεγαλύτερη οικονομία, σε συσκευασίες έως 1000Lt, για κάθε δυνατή εφαρμογή, όπως tunnel, συστήματα με βούρτσες, πλύσιμο με το χέρι, με υψηλή πίεση, αφροποιητή, ανέπαφο πλύσιμο, self wash. Έχει 250+ προϊόντα διαθέσιμα και αντιπροσώπους σε 70+ χώρες σε όλο τον κόσμο!

Με έδρα και εργοστάσιο στην Antzuola της Ισπανίας, από το 1959, η IK δημιουργεί και παράγει καινοτόμα και ανθεκτικά προϊόντα με προσήλωση κι εξειδίκευση σε πολλούς επαγγελματικούς τομείς, όπως Κατασκευές, Καθαρισμός & Απολύμανση, Βιομηχανία & Συντήρηση, Αυτοκινητοβιομηχανία & Αυτοκίνητο, Λεπτομέρειες για Ιούς και Επιδημίες – Δημόσια Υγεία, Έλεγχος Παρασίτων και Βιομηχανία Τροφίμων. Οι επαγγελματικοί ψεκαστήρες της IK Sprayers αποτελούν το «δεξί» χέρι κάθε ερασιτέχνη ή επαγγελματία.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 9η διεθνής έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics».