ΤΣΕΚ από την Τειρεσίας: η ολοκληρωμένη λύση για να προστατεύσετε τις εμπορικές σας συνεργασίες παρουσιάζεται στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η πλατφόρμα ΤΣΕΚ της Τειρεσίας tsek.teiresias.gr προσφέρει στις επιχειρήσεις, ανά πάσα στιγμή, πρόσβαση στις πλέον αξιόπιστες οικονομικές και επιχειρηματικές πληροφορίες, που συλλέγονται καθημερινά στη βάση της. Ιδιαίτερα απλό στη χρήση του και με πολύ χαμηλό ετήσιο κόστος, το ΤΣΕΚ απευθύνεται σε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και κλάδου.

Οι επιχειρηματίες κερδίζουν χρόνο στη διαχείριση του ρίσκου των συναλλαγών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, προλαμβάνοντας έγκαιρα πιθανούς κινδύνους και μπορούν να επικεντρωθούν στην αύξηση του πελατολογίου τους και της δραστηριότητάς τους.

 

 

Για την υποστήριξη των εξαγωγών, η Τειρεσίας συνεργάζεται με την πολυεθνική εταιρεία Credit Reform και τους παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξουν μέσω της ίδιας πλατφόρμας, άμεσα και εύκολα, την πιστοληπτική ικανότητα συνεργατών με έδρα στο εξωτερικό, σε περισσότερες από 89 χώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».