Τρία events για Food Logistics & διαχείριση Ψυχρής Αλυσίδας στην MDF EXPO 2022

H ψυχρή Εφοδιαστική Αλυσίδα δίνει ραντεβού με προμηθευτές, λύσεις και πελάτες τον ερχόμενο Νοέμβριο, μεταξύ 12-14, στο Metropolitan Expo για την έκθεση MDF Expo, με ένα παράλληλο πρόγραμμα εκδηλώσεων που θα αφορούν ζητήματα που απασχολούν τους εμπλεκόμενους στην αλυσίδα τροφίμων και τα food logistics. H διοργάνωση του 2022 θα συγκεντρώσει τους επαγγελματίες των τροφίμων από τους τομείς της παραγωγής, της μεταποίησης και του food service, σ’ ένα εκθεσιακό event πλούσιο περιεχομένου, με τη συμμετοχή πολλών και σημαντικών επισκεπτών τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό.

Πρόκειται για τους ισχυρούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας, που υπηρετεί πιστά και σταθερά η έκθεση MDF Expo της διοργανώτριας εταιρείας O.MIND CREATIVES: Του κρέατος και των προϊόντων του (MEAT & GRILL DAYS), της γαλακτοκομίας και τυροκομίας (DAIRY EXPO), των κατεψυγμένων τροφίμων (FROZEN FOOD) και της ψυχρής εφοδιαστικής αλυσίδας (FOOD LOGISTICS) που αποτελεί τον συνδετικό κρίκο όλων των παραπάνω.

Στόχος της, ο επισκέπτης να βρει σε αυτήν λύσεις βιομηχανικού εξοπλισμού, διακίνησης και συσκευασίας, μηχανήματα μεταποίησης τροφίμων, software, πρώτες ύλες, εμπόρους τροφίμων και ό,τι άλλο χρειάζεται για την επιχειρηματική του δραστηριότητα.

Τρία στοχευμένα Εvents για τα Food Logistics

Στο πλαίσιο, λοιπόν, της έκθεσης Frozen Food, θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στα Food Logistics, στην διαχείρισή τους, στις επαυξημένες ανάγκες τους όσον αφορά σε ζητήματα ιχνηλασιμότητας, διατήρησης, αποθήκευσης και ειδικής διανομής.

Τόσο οι εκθέτες που θα βρεθούν στους αντίστοιχους χώρους του εκθεσιακού κέντρου, θα δώσουν στον επισκέπτη την δυνατότητα να έρθει σε επαφή με λύσεις που θα αφορούν στην διαχείριση των Logistics για Τρόφιμα, όσο και οι συνεργάτες που θα αναλάβουν την διοργάνωση μικρών στοχευμένων events, θα ενημερώσουν το κοινό για ζητήματα που απασχολούν όλους όσοι ασχολούνται με food logistics.

Σεμινάριο: Πώς να μετρήσετε και να μειώσετε το μεταφορικό σας κόστος_ Optilog Advisory Services

Ένα από τα βασικά κόστη σε μια εμπορική επιχείρηση είναι το μεταφορικό κόστος, ειδικά εάν για τη διανομή των προϊόντων της αξιοποιεί ίδιες λύσεις και δικό της στόλο οχημάτων. Πώς, όμως, μια εμπορική επιχείρηση που θέλει να παραδώσει τα προϊόντα της στα σημεία πώλησης μπορεί να μετρήσει το μεταφορικό της κόστος, και ποια εργαλεία έχει μετρώντας το, να το μειώσει; Ένα χρηστικό σεμινάριο ως added value υπηρεσία από τη διοργάνωση και την Optilog Advisory Services προς εκθέτες και επισκέπτες

Σεμινάριο: H ιχνηλασιμότητα ενισχύει την αλυσίδα αξίας στην ψυχρή εφοδιαστική_ Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics

Ο καθ’ ύλην αρμόδιος φορέας να διαχειριστεί ζητήματα που αφορούν στην διαχείριση της ψυχρής Εφοδιαστικής Αλυσίδας, η Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics (ΕΕΒΨ&L) θα παραθέσει στο πλαίσιο της Frozen Food ένα σεμιναριακού τύπου event, αναλύοντας ζητήματα ιχνηλασιμότητας και ορθής διαχείρισης της Ψυχρής Εφοδιαστικής Αλυσίδας

Προσέγγιση της HORECA αγοράς: Το route2market σήμερα_ Planning & Ινστιτούτο Εφοδιαστικής Αλυσίδας

Ένα event υψηλού επιπέδου προς όλους όσοι ασχολούνται με την HORECA αγορά και λαμβάνουν αποφάσεις για τη διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού της, από την Planning και το Ινστιτούτο Εφοδιαστικής Αλυσίδας. Χαρτογράφηση της αγοράς έως σήμερα. Πώς διαχειρίζονται τα logistics της αγοράς HORECA σε όλο το εύρος της χώρας; Ποιες προτάσεις – τάσεις συζητιούνται για το άμεσο μέλλον; Εταιρείες & στελέχη της αγοράς παρουσιάζουν τα δικά τους case studies.